Masina Telecomanda Wireless A Bateriei Deconectați Taie Întrerupător Voltmetru

200.02lei

210.55lei

-5 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1.Aceasta este o mult Mai Convenabil Baterie de Masina Deconectați Comutatorul Sistemului de la distanta master omori masina ta putere,sistem de întreținere Corespunzătoare, se va extinde și pentru a proteja bateria si durata de viata a motorului,Daca masina a bateriei scade sub oprit de tensiune, se va deconecta bateria automat si un consum mai mult este oprit. 2.Ea nu are nevoie să fie eliminat butonul verde în condiții de utilizare normale de control de la distanță.Conectat la borna Negativă a Bateriei Coloana 15-17mm,(vrac este oprit, de strângere pot fi conductoare,curentul trebuie doar să rotiți comutatorul (verde) pierde 2-3 ture pe întregul vehicul putere, puterea pe comutatorul strânse în mod corespunzător,Această funcție este aplicabilă atunci când nu există nici un control de la distanță.). 3.Operarea de la distanță,în comparație cu tranditional comutator baterie, Telecomanda Wireless Baterie Comutator de Deconectare vă permite să mutați de declanșare de sub capota la mână, astfel încât nu este nevoie să frecvent ridica capota. 4.Voltmetrul are ușor de citit segmente de LED-uri și a vă conecta la12 volt sistem,starea de bateria complet încărcată și descărcată,monitorizarea în timp Real a bateriei de vehicule, vă reamintesc de încărcare sau de înlocuire în timp, mai bine evita emergente murit bateria la pornire motor de masina! 5.Vin cu Dual 320 de Metri Stil Nou Control de la Distanță.Puteți controla chiar în casa ta,Un singur buton de control de pe bord pentru masina întreg sistem de putere, de la Distanță Receptor Standby Curent este foarte redus (0.003 O),Universal pentru DC 12V Rulotă SUV Van Camion Mic Vehicul Agricol Trike Auto Off-Road.

Instalarea Avertisment:

Produsul nu poate fi instalat și utilizat în statul de baterie descărcată.

Dacă acumulatorul este epuizat, vă rugăm să instalați acest produs după încărcare, în caz contrar, produsul poate fi ars.

Caracteristici:

Putere și păstrați-l pentru mai mult de 2 minute.Afișaj tensiune este tensiunea bateriei, curentul de stat sau La numărul afișat în alimentarea cu energie timp de 2 minute nu este folosită ca tensiune de baza.

Telecomanda poate opera direct în sursa de alimentare și deconectare.Puterii de stat, de asemenea, are baterie de joasă tensiune automate de putere-off funcția de protecție \(automatic power-off pentru a evita continuă să consume atunci când bateria este descărcată), Apăsați butonul de Alimentare de la distanță-de pe butonul (B) după automate de putere-off.și apoi Apăsați butonul de alimentare (A) în Acest moment, dispozitivul poate rămâne pornit timp de 20 de secunde, timp în care vehiculul poate fi alimentate în mod automat de pe spate.

Sub butonul verde, izolare pad este eliminat și strânse pentru a realiza o permanentă sursă de alimentare.(Ea nu are nevoie să fie eliminat butonul verde în condiții de utilizare normale de control de la distanță.Atunci când se utilizează

mâna control, control de la distanță ar trebui să fie în power-off de stat.Atunci când control de la distanță este, de asemenea, utilizat, control manual, de asemenea, ar trebui să fie în power-off de stat.)

pachetul inclus:

1 BUC Baterie de Masina Izolator

2 buc de control de la distanță

1 Set accesorii de montaj

Etichete: baterie isolant, deconectați comutatorul, Waze, 70amp, lancer comutator cheie, auto comutator baterie, baterie șunt, salvați wifi, baterie auto comutator, baterie izolator

Numele Modelului sm-002SR
Caracteristici Speciale Baterie De Masina Izolator
Articol Diametru 0cm
Tip De Element Switch-uri
Înălțime Element 0cm
Tip De Material Baterie De Masina Izolator
Articol Greutate 550g
Lățime Produs 0cm
Nume De Brand PHYUN
Origine NC(de Origine)
Element De Lungime 0cm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea