17pcs/Set Pin Ușă Ghiduri & Door Bucșa Instrument de Ștergere Pentru Jeep Wrangler JK JL Inox Balama Usa Șuruburile Știftului de Ghiduri de Garnituri

80.81lei

90.80lei

-11 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Montarea: Pentru Jeep Wrangler JK JKU JL 2007~2019 2/4 Usi.Ușa ta va fi mai lin și mai ușor de a deschide și închide decât oricând.

2. De Calitate superioara: Avansate de construcții din oțel inoxidabil și plastic ABS, rugina si rezistenta la coroziune, rezistenta la caldura.High-duty usa de fier bucșa instrument de ștergere are o bună rigiditate, precizie ridicată și o durată lungă de viață.

3. Efect: mai ușor și Mai repede pune-ți usi de pe spate și pentru a preveni fire ascuțite la zgarieturi tale Jeep-uri ușile în timp ce eliminarea ușa și reinstalarea ușa.

4. Ușor De instalat: Utilizarea ușa pin ghiduri pentru a alinia capacul de sus și de jos a ușii, astfel încât partea de jos este în loc.Atingeți ușa bucșa instrument de ștergere cu un ciocan până OE garnituri sunt complet eliminate.

Pachetul Inclus:

1Set/17Pcs Ușa Pin Ghiduri & Door Bucșa Instrument de Ștergere de

Etichete: jk wrangler, balama usa instrumente, bucse tool kit, jeep wrangler, pin instrument elimina, a condus jeep wrangler jl, jl wrangler, tabloul de bord de vinil, jeep jl, wrangler

Altă Parte Numărul Alte
Tip De Material OȚEL
Instalare Bolt-On
Caracteristici Speciale Ușa Pin Ghiduri
Schimb Numărul Parte Alte
Articol Greutate 0.25
Numarul Parte Alte
Lățime Produs 0.25"
Element De Lungime 0.75"

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea