3 Buc/lot Mos craciun Ciorap Ciorap Pungi de Bomboane Pom de Crăciun Ornamets Pandantive Lenjerie Sac de Cadouri Pentru Copii Șemineu Agățat Decor

49.68lei

70.94lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

69721 Crăciun ( 30% reducere )

62524 Mai Mult De A Iubi

Caracteristici:

1.3D plus centura blana artificiala manșetă design adaugă personalitate, super-drăguț și plin de elemente de Crăciun, creând atmosfera perfectă pentru Crăciun, adăugând o notă specială la decoratiuni de vacanță, și să-ți lași familia să aibă un Crăciun frumos !

2.Sărbători fericite, Crăciun se apropie, șosete Crăciun sunt indispensabile.Decora pomul de Craciun, paturi, scari, seminee.Să tot fie casa plină de atmosferă de sărbătoare.Aduce acasă Crăciun Fericit.

3.Acest ciorap de Crăciun are o mare deschidere și un interior spațios, potrivit pentru diferite tipuri de bomboane, mici cadouri și cadouri de Crăciun.În dimineața de crăciun este chiar mai interesant!

Descriere:

De mare valoare de 3-pack ciorapi de Crăciun, inclusiv Moș Crăciun, om de zăpadă și reni.Acesta este cu siguranta un complement perfect pentru decoratiuni de Craciun si decoratiuni de vacanță.

Caietul de sarcini:

Material: lână, periat tesatura, non-țesături, bumbac carouri

Greutate: 100g

Dimensiuni: inaltime 46 cm, gura latime 22,5 cm, jos latime 26.5 cm

Stil: Mos Craciun / Om De Zapada / Elk

Pachetul Inclus:

3x punga de cadou

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: sprijin bărbați șosete, bărbați șosete coral, sac textil cadou, bărbații poartă șosete, bărbați șosete simple, husă de nunta, cadou plic, bonbonniere, bărbați șosete balon, rochie moale șosete

Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Grosime STANDARD
mare Echipa
Material Bumbac
Numărul De Model punga de cadou
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Ciorap
Ciorap Tip Casual
Gen BĂRBAȚI

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea