Aspirator Portabil Laptop Cooler USB Air Cooler Extern Pentru Extragerea 14 17 Notebook 15 Inch Laptop Cooling Fan B4V3

53.56lei

89.28lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Manual mode: În modul manual, puteți regla manual buton pentru a controla viteza ventilatorului.Reglarea vitezei fără trepte nu este comparabilă cu viteza de regulament de mai multe unelte.

Super-viteza motor: adoptă dublu-mingea de mare putere ventilator de răcire, care poate funcționa în mod eficient pentru o lungă perioadă de timp, la putere mare, și nu va afecta viața ventilator turbo din cauza primite de praf.Are avantajele de ultra-silențioasă, ridicate de operare, și de înaltă energie eoliană.grad.

Anti-derapare dispozitiv: anti-derapare coeficient este super-puternic, cu anti-derapant efect pe ambele părți, firma, simplu și intim.

Romanul aspect: folosind diverse joc sculptură elemente.Adaptate cu un concept rece, zbor de personalitate.

User-friendly de design de produs: Fiecare radiator este echipat cu trei tipuri de aer manșoane de ghidare să se ocupe cu orice notebook de evacuare a aerului.Mai multe tipuri de aer ghiduri poate fi compatibil cu notebook-uri cu diferite disipare a căldurii deschideri pe piață.Consumatorii nu trebuie să vă faceți griji cu privire la incompatibilitate și incompatibilitate de radiatoare.

Submarin versiune dispozitiv de sigilare: precizie de fabricație, cu emisii reduse de carbon de protecție a mediului, de înaltă densitate materiale, submarin clasa de calitate înaltă tehnologie.

High-gloss suprafață oglindă tehnologie de tratare: textura produsului este actualizat din nou, efectul vizual este mult mai de impact, și vechiul aspectul imaginii pe piață este mai bine, m-am liniștit și am ales!

Specificatii Produs:

Dimensiune produs: 175X86X52MM

Dimensiune ventilator: 75X75X25

Viteza ventilatorului: 1500-3000 ± 10% RPM

Volumul de aer: 75.35 CFM

Tensiune nominală: 5V on-line versiunea

Curent nominal: 0.35 ± 10% Un

Puterea de intrare: 1.75

Ambalajul include:

1 * radiator

1 * cablu

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Să aveți o zi frumoasă!

Etichete: havit laptop fan, cooler notebook, ice cooler pentru laptop, laptop dell vid cooler, notebook vid, ventilator usb, coolcold laptop cooler, mini aspirator cooler, air cooler mini, cele mai recente mini cooler pe aer

Numărul De Model notebook cooler
Nume De Brand OLPAY
Aplicarea Dimensiune Laptop -
Radiator Tip Răcit cu aer
Material Plastic
Tip Singur Fani
Porturi USB 1
Pachet Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea