Maro Pin Disc De Vinil Raft Lemn Acril Vinil Colecția De Discuri Titularul De Afișare Simplu Si Elegant Cadou De Anul Nou

54.92lei

91.51lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Materiale de înaltă Calitate: Acest suport de stocare este de primă de masiv de pin, lemn si acrilic, zero și de a sparge rezistenta pentru partea de sus album de stocare a suportului.Acesta dispune de un elegant maro din lemn masiv de bază cu unic acrilic placa din spate de design.

2. Robust și Artizanale: La grătare design și unghi de 45 de grade face ca accesul la toate dvs. de înregistrare ușor în timp ce le proteja de colmatare și de praf.Canelat jos ține-ți înregistra separat și le împiedică alunecarea într-o mare grămadă.

3. Capacitate mare: Un design modern și elegant pentru a afișa toate dvs. speciale 7în și 12in vinil albume.Ușor de flip deși de stocare în timp ce a găsi următorul album pentru a juca.

4. Cadoul Ideal: Un cadou minunat pentru orice audiofil serios, DJ sau Vinil Pasionat de Muzica.

5. Buna Dimensiuni: Acrilic dimensiune de bord este de aproximativ 3.15*3.15 inch (8*8cm), pin dimensiunea de bază este de aproximativ 13.50*3.54 inch(34.3*9cm).

Caietul de sarcini:

1.Numele: Disc De Vinil De Stocare Titular

2.Material: baza este de pini, placa este acrilice

3.Dimensiuni(aproximativ): Acril dimensiune de bord este de aproximativ 3.15*3.15 inch (8*8cm), pin dimensiunea de bază este de aproximativ 13.50*3.54 inch(34.3*9cm).

4.Numărul de canale: 17 de pe ambele părți ale bazei

5.Net greutate: aproximativ 540g (un set)

Lista De Ambalare:

2*Pin Bază

2*Acril Bord

Etichete: filare vinil display, record de vinil de afișare, 6 acrilice rack, personalizat record, suport de vinil, acoperire de vinil, birou de vinil, record de vinil de stocare, record de stocare, de stocare de disc de vinil

Numărul De Model EJ04484
Nume De Brand AIHOME
Utilizarea Alte
Origine NC(de Origine)
Material Lemn
Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi
Aplicabile Spațiu Camera De Zi
Tip De Instalare Tipul De Podea
Nr. de Niveluri Single
Caracteristică Eco-Friendly
Clasificarea Non-pliere Rack

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea