Infraroșu Gesturi de Control masaj Ochi Wireless Electric Ochi Masaj Magnetic Masaj Vibrații Ochelari Ochi de Îngrijire Dispozitiv

88.86lei

161.58lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici

1. Poate preveni eficient miopie, elimina pungile de ochi, ridurile, cearcănele și de a spori elasticitatea pielii.

2. 24 de magneți din neodim formează o micro-circulatie câmp magnetic, care poate elimina în mod eficient oboseala ochilor, de a promova circulația sângelui, complet relaxați-vă creierul, nervii, și au un bun efect pe oameni cu săraci somn si insomnie.

3. Nouă ciclic presopunctura masaj metode pot relaxa pe deplin globilor oculari și mușchii ochilor, reduce presiunea intraoculară, și de a elimina simptomele de durere, umflarea, uscăciune, fotofobie, și confuzie vizuală cauzată de un exces de ochi utilizare.

Caietul de sarcini:

Material: ABS + Silicon

Putere: 2.5~4W

Tensiune: DC 5V

Tip baterie: 350mAh baterie cu litiu

Timp de incarcare: 2~3 ore

Default timp de lucru: 10 minute

Folosind timp: 60 de ori(După încărcat complet)

Dimensiune: 19.2*6.3 cm(L*W)

Greutate: 174g

Metode de operare și sfaturi:

Rândul său, la cheie, faceți clic pentru a activa, in acest moment 9 moduri sau ciclu automat, apăsați din nou pentru a opri.

Modul de schimbare: În infraroșu, zonă de emisie, pune palma în acest domeniu și o pauză de 2 secunde, modul va trece automat la următoarea, în acest moment "drop"

Cu un semnal sonor, dacă aveți nevoie pentru a trece la următorul modul, mișcă-ți palma și pune-l în zona din nou timp de 2 secunde, apoi treceți pentru a comuta 9 moduri în secvență.

Viteză variabilă: După alimentare, implicit a treia de viteză, în infraroșu, zonă de emisie, glisați rapid palma palma de la infraroșu zona, apoi trece la următoarea viteză, în acest moment, un sunet de "drop" va fi emis, și de fiecare dată când diapozitiv, se va schimba viteza 1, a 5-a de viteza, la rândul său.

Încărcare: După introducerea DC capăt al cablului USB în mașină port (LED-ul roșu este aprins, LED-ul albastru este aprins atunci când este plin)

Alarmă baterie descărcată: sunet continuu de "picătură", "drop" și "drop"

Comutator de timp: Acest produs implicit la o dată la fiecare 10 minute, și se închide automat atunci când timpul este de până

Infraroșu de control de la distanță: palma este de 2 cm-30 cm distanță de la aparatul de emisie în infraroșu port

Pachetul de conținut: Ambalaj original in cutie

1 x masaj Ochi

1 x USB cablu de încărcare

Etichete: ochi perie de masaj, fata de masaj pentru ochi, ems masaj ochi, mi masaj ochi, masca masaj ochi, odihnitor pentru ochi aparat de masaj, ochelari de masaj pentru ochi, plin ochi de masaj, razzy masaj ochi, juyz masaj ochi

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model AM134W
Dimensiune Medium
Cerere Alte
Capacitatea bateriei 340mAh
Interfață De Putere USB
Nume De Brand YUKUI
culoare argintiu
Numărul de Magneți 24
ore de lucru 10min
Material ABS & TPR

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea