ONEUP Portabil Titularul de Hârtie Igienică montat pe Perete Igienic Dispenser de Hârtie Acasă Raft de Depozitare din Plastic rezistent la apa Cutie de Tesut

59.50lei

84.98lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

ONEUP Portabil Titularul de Hârtie Igienică montat pe Perete Igienic Dispenser de Hârtie Acasă Raft de Depozitare din Plastic rezistent la apa Cutie de Tesut

Caracteristici

1.✯ Material de calitate - Construite de înaltă calitate ABS + PS material, asigurându-ecologic, Inofensiv pentru copii, durabilitate, fiabilitate și siguranță.

2.✯ Puternic Auto-Adeziv Lipicios Suport, aderenta puternica si protejeaza impotriva apei, oferă un plus de rezistență și durabilitate.Se poate transporta mai mult de 8-10kg greutate.Și această auto-adeziv pentru hârtie igienică suport este ușor de instalat și nu este nevoie pentru a face găuri în pereți, lipit pe perete, usi, sticlă și ceramică.

3.✯ Construit cu Suport de Telefon Stand - Partea de sus a hârtie igienică titularul poate deține telefonul mobil, tableta, ceas, servetele umede, pahare și alte mici gadtets când ești la toaletă sau duș, foarte comod si practic.

4.✯ Aplicarea pe scară largă - Potrivit pentru suprafețe netede, cum ar fi placi ceramice, sticlă etc.Perfect compatibil cu solide rola de hârtie gol rola de hârtie hârtie de bucătărie și hârtie absorbantă.Ideal pentru utilizarea în dormitoare, bai, camere de studiu, bucătărie și dulapuri etc.

Caietul de sarcini

Culori:Negru,Gri

Dimensiune: 20.5x12.5x14cm

Greutate: 520g

Material: de Înaltă calitate ABS + material PS

Notă:

· Real manuală de măsurare dimensiune poate avea unele erori.Dimensiunea reală este supus produsul real.

· Din cauza diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot diferi de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Etichete: toaletă sistemelor de încălzire, suport, titularul de hârtie igienică câine, plastic agățat de perete raft de depozitare, candelabru romantic, eva scrisoare, balsam de buze balsam de buze, rola jumbo, patină cupru, bento box oneup, pentru wc

Funcția 2 bucătărie organizator
Funcția 1 organizator de baie
Multifuncționale de stocare De mare capacitate
Tip Montat Pe Perete
Material De înaltă calitate ABS + material PS
Funcția 4 Design Rezistent La Apa
Dimensiune 20.5x12.5x14cm
Semi Comutator Automat Transparente Vizibile Fereastra
funcția 3 suport de telefon
culoare Negru,Gri

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea