Solar de Camping Lumina USB Reîncărcabilă cu LED-uri Impermeabil Lampa 3600mAh 120 LED 200 lumen Camping Lumina cu control de la distanță pentru Camping

20.77lei

37.78lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Solar de Camping Lumina USB Reîncărcabilă cu LED-uri Impermeabil Lampa 3600mAh 120 LED 200 lumen Camping Lumina cu control de la distanță pentru Camping

Puncte: 1、Solare și de Încărcare USB: Acest solara camping-lumina nu poate fi perceput doar cu energie solară, dar, de asemenea, poate fi încărcat prin USB.Telefonul mobil de energie sau de alte surse de energie pot fi sursa de lumină.

2、Ușor de Incarcare: 120 Led-uri, 200 de lumeni sau mai mult.Panoul solar cort luminile sunt percepute de panouri solare sub lumina soarelui, și poate fi încărcat automat în orice moment și în orice loc, indiferent dacă este pentru om sau mediu.

3、Functia de Telecomanda: Apăsați comutatorul și control de la distanță, puteți stinge lumina, fără a se ridica.Atunci când bateria telecomenzii este mort, încă mai puteți utiliza comutatorul de presiune pe camping lumină pentru a opri lumina.

4、IPX7 rezistent La apa: agățat lumini solare sunt dotate cu un grajd IPX7 rezistent la apa de design și sunt realizate din PVC rezistent la apa materiale.Nu vă faceți griji dacă stai sub apă sau stropi de apă pe LED lumini solare, se adapteaza la vremea puternic, ploaie sau ninsoare.

5、Power Bank Funcția: Cu material durabil de iluminat și putere banca funcția, camping lumina poate fi folosit până la 6-48 ore de la încărcare.Camping lumina are o gamă largă de utilizări și poate încărca telefonul mobil sau alte dispozitive, în caz de urgență.Include baterie conector de ieșire.

1.Solare și de Încărcare USB: Acest solara camping-lumina nu poate fi perceput doar cu energie solară, dar, de asemenea, poate fi încărcat prin USB.Telefonul mobil de energie sau de alte surse de energie pot fi sursa de lumină.

2.Ușor de Încărcare: 120 Led-uri, 200 de lumeni sau mai mult.Panoul solar cort luminile sunt percepute de panouri solare sub lumina soarelui, și poate fi încărcat automat în orice moment și în orice loc, indiferent dacă este pentru om sau mediu.

3.Funcția Remote Control: Apăsați comutatorul și control de la distanță, puteți stinge lumina, fără a se ridica.Atunci când bateria telecomenzii este mort, încă mai puteți utiliza comutatorul de presiune pe camping lumină pentru a opri lumina.

4.IPX7 rezistent La apa: agățat lumini solare sunt dotate cu un grajd IPX7 rezistent la apa de design și sunt realizate din PVC rezistent la apa materiale.Nu vă faceți griji dacă stai sub apă sau stropi de apă pe LED lumini solare, se adapteaza la vremea puternic, ploaie sau ninsoare.

5.Banca de putere Funcția: Cu material durabil de iluminat și putere banca funcția, camping lumina poate fi folosit până la 6-48 ore de la încărcare.Camping lumina are o gamă largă de utilizări și poate încărca telefonul mobil sau alte dispozitive, în caz de urgență.Include baterie conector de ieșire.

Caietul de sarcini:

Material: plastic ABS

Culoare: alb

Nivel de iluminare: lumina puternica-light medium-low-lumina strobe-SOS

Funcție: de iluminat, de urgență, stand de iluminat, USB de încărcare, de urgență power bank

Baterie: 3600mAh

Tensiune: 3.7 V-4.2 V

Margele lampa: 120LED

Dimensiuni(aproximativ): diametru 160mm/6.30, inaltime 45mm/1.77 în

Metoda de încărcare: USB de încărcare rapidă și încărcare solară

Control comutator: comutator tradiționale și control de la distanță

Timp de iluminare: 6-48 ore

Lista De Ambalare:

1*Solara Camping-Lumina

1*Cablu USB de Încărcare

1*Control De La Distanță

1*Instrucțiuni

Etichete: lampa solara in aer liber, panou solar, solor controler de încărcare, tabăra de felinar, rezistent la apa bricheta camping, ușor de camping lumina, terase de lumină led-uri, multitool, oamenii de camping lumina, partea de masă de camping

Origine NC(de Origine)
Margele Lampa 120LED
Material Plastic ABS
Tip De Buzunar, Multi Instrumente
Timpul De Iluminare 6-48 ore
Nivel de iluminat lumină puternică-light medium-low-lumina strobe-SOS
Tensiune 3.7V-4.2V
Metoda De Încărcare USB de încărcare rapidă și încărcare solară
Dimensiuni diametru 160mm/6.30, inaltime 45mm/1.77 în
Funcția iluminat de urgență, stand de iluminat, USB de încărcare, de urgență power bank
Comutator de control tradiționale de comutare și de control de la distanță
culoare Alb
Baterie 3600mah

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea