Happyxuan DIY 2-în-1 Skateboard Derivă Robot Invenții Fizica Copii Science Lab Kit Proiecte Școlare Educație STEM Jucării de Învățare

29.40lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Happyxuan DIY 2-în-1 Skateboard Derivă Robot Invenții Fizica Copii Science Lab Kit Proiecte Școlare Educație STEM Jucării de Învățare

Material: spuma eva, plastic, bord, roti, motor, unelte.Vârsta potrivită: peste 5 ani Dimensiune produs: 18*6.5*16 cm (7.08*2.55*6.29 cm) cutia bateriei poate fi fixată în partea din față sau în mijloc.Atunci când, în mijloc, este în modul de alunecare.Atunci când în poziția cea mai din față, este în derivă modul.Notă: prețul este pentru 1 set.

Produs arată

1. Bateria din fata, robotul este în derivă modul.

2. Atunci când bateria este la mijloc, robotul este în modul de alunecare.

Material Listă

Note:

Așa cum se arată în imaginea de mai jos, Rotile cu Unelte în 5.5 cm poziția din față de skateboard.celelalte roți este la 3,5 cm de poziție din spate de skateboard.

Detalii

Dimensiune produs

Arată cumpărătorului

Pentru mai multe produse, vă rugăm să mergeți la magazin acasa.

De Ce Noi?

Happyxuan Experiment științific Magazin de Jucării este Happyxuan de-al doilea magazin nou în 2019. Ideea noastră este de a oferi cel mai bun diy experiment de jucării pentru copii.Suntem tineri, dar ne dorim și vom face noastre cele mai bune.și vocea ta este sursa de efortul nostru.Noi credem că, comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.Vă rugăm să contactați prin mesaj dacă aveți orice întrebări, nu contează de unde ești.Pentru mai multe produse, vă Rugăm să vizitați magazinul nostru acasă.

1. cum să ne găsiți?

Doar de căutare "Happyxuan" în Balioilhaircare.ro.

2. Ambalare

vom alege parcelă în mod adecvat pentru a asigura veți vedea cele mai bune fata de produs.

3. Transport

Nava de obicei, în ordine, în termen de 3 zile (cu excepția Chineză de Sărbători), cu cel mai bun mod de transport maritim.Pentru comenzi de peste $5, prin poșta Aeriană Înregistrată, poate fi urmărită în țara cumpărătorului.

4.Reduceri

Cumpara 2 bucurați-vă de 5% plus off, Cumpara 3 bucurați-vă de 10% extra off.Cumpara 5 bucurați-vă de 15% în plus off.

5. Post-vânzare și Garanție

Deși ne dorim să facem cel mai bine, dar greșeli sau unexpectations ar putea intampla.Dacă colet pierdut,rambursare completă sau displace.Dacă produsul este rupt sau produsele cu defecte, rambursare parțială sau completă sau displace.Dacă gresit produse, rambursare completă sau displace.Vă rugăm să acorde o atenție la protecția momentul comenzii.și dacă timpul este cauza, vă rugăm să ne contactați pentru extinderea.După ce ați confirmat primirea comenzii, va avea 15 zile pentru a aplica pentru o restituire.

6. Feedback-ul

Vă rugăm să ne ajuta pentru a lumina în sus de 5 stele, dacă vă place noastră de produse și servicii.și călduros bun venit pentru a partaja fotografiile dvs. și fericirea cu noi.

Etichete: copilul știință, owi robotica kit-uri educaționale, diy kit de electroni, fizic jucărie, stem jucărie, set de chimie, robot de mers pe jos kit, stem fete, motor pentru rc rezervor, cre proiector

Nume De Brand Happyxuan
Certificare China certificate (3C)
Numărul De Model W1060
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Tema Sport
Avertizare nu este potrivit pentru copii sub 3
Tip Copiii Laborator Kit

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea