60PCS ESD Anti-Static Inoxidabil de Întreținere, Instrumentul de Reparare Kit Anti Static Model Pensete din Oțel Set de Instrument de Luare Set de scule de Mana

52.94lei

88.20lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Pachetul include

6 tipuri de pensete de plastic, fiecare de 10 bucati Totall 60Pieces în pachet

Despre Transport

Ne va livra pachetul termen de 1-2 zile lucrătoare.?Ne poate schimba metoda de transport maritim: ia în Considerare de la vamă, de la distanță adresa și viteza de transport maritim.

Garanție Și Returnare

Magazinul nostru oferă înlocuitor gratuit pentru comenzi în termen de 30 de zile de la data livrării.?Pentru ordinele de la 1 la 12 luni, va trebui să plătească unele părți din valoarea comenzii pentru a fi înlocuite.?Pentru comenzii mai mari de 12 luni, vom oferi reduceri mici.

Serviciul nostru timp

Timpul nostru de Lucru este de luni până vineri 9:00 AM la 6:30 PM, Ora BeiJing.Toate comenzile vor fi procesate în week-end și de sărbători.

Feedback-ul

Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă,vă voi răspunde?în termen de 30 de minute în timpul orelor de lucru.Vă promit să rezolve problema în termen de 24 de ore.

Etichete: esd tabl, tous pensete, jakemy esd, electron penseta, anti static, anti static penseta, ambarcațiunile penseta, esd pensete greu, clip coase, 9pcs esd pensete set

Material Plastic
Nume De Brand TGK

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea