Îndreptat Părul Perie Bărbați Cu Barbă De Îndreptat La Cald Încălzire Pieptene Ceramice Electric Indreptarea Parului Pieptene De Coafat Perie Barba

54.59lei

89.48lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[O Perie de Păr cu mâner de Toate Tipurile de Par]: Potrivit pentru orice tip de par, lungimea și stil, așa că va fi realizat cu orice rezultat pe care doriți!Îndreptat părul Perie este calificat cu parul indiferent de subțire sau gros, lung sau scurt, cret, ondulat sau drept, cret sau parul lipsit de volum.

[Easy Indreptarea Parului Perie în Fiecare dimineață te vei trezi uitându-se în oglindă pentru a vedea strici parul, te urăsc lua prea mult timp să se ocupe de ei?Acum ai nevoie doar de un pieptene parul cret pentru DIY păr flexibil de modelare și detangling, UKLISS electric Parul Drept Perie este cel potrivit pentru a scăpa de acest rahat!

[Anti-Opărire și Static Tehnologie]: Made de Înaltă calitate plastic ignifug, placă de căldură nu se va atinge pielea, prevenind ardere și opărire.Diminua încreți și rute de zbor.

[Rapidă Barba Îndreptat Pieptene] 60 de secunde se Incalzeste, 3 comutatoare de temperatura pentru Flexibilitate Styling Opțional.Turmalina ceramice Acoperite Butoi ajută reduce electrizarea și nestatornic, protejează părul de la daune.

[Portabil Îndreptat Părul Perie] Acest Indreptarea Parului/Bigudiu Pieptene este Compact, Ușor, cu 6.6 ft 360 de grade de rotație cablu de alimentare care poate styling de la o singură mână.Ia să călătorești în jurul lumii cu Tensiune Dublă 120-240V.

[Ușor De Utilizat Și de Moda Cadou]: Acest bărbat și femeie stil de păr barbă îndreptat pieptene este ideal pentru iubita, tată și prieten.Indrepta parul la domiciliu pe cont propriu cu ușurință la orice unghi cu 360 de grade rotire cablu de alimentare și îl face ideal pentru salon profesional, deplasare și la domiciliu, de îngrijire a părului.În plus, Acesta are dublă de tensiune variind de la 110V la 240V, puteți lua cu tine oriunde pentru a obține păr neted și mătăsos, în câteva minute, indiferent unde vă aflați.

[100% Satisfacție Garantată]: Acesta este un aparat de îndreptat părul perie pentru întreaga familie, puteți să-l utilizați pentru adulți și copii, precum și pentru bărbați și barba lor.Va oferim mereu cele mai bune servicii pentru clientul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați atunci când aveți orice problemă.Dacă există daune în termen de 1 an de la data achiziționării, vom face o ÎNLOCUIRE SAU de RESTITUIRE imediat.

[New MCH Încălzire Material Ceramic]: MCH (Metal de Încălzire din Ceramică) elementele de Încălzire sunt mici pietre ceramice cu auto-limitare caracteristicile de temperatură.Mici pietre ceramice au incalzire rapida timp de răspuns și doar 30 de ani se pot încălzi până la temperatura setată.3 Încălzire Setarea tipuri: Exista trei diferite niveluri de temperatură de la 302F să-410F (150C -210C), perfect pentru starea de păr,styling păr și barbă nevoi de styling:moale, subtire, fin, decolorat, vopsit, ondulat,gros sau ondulat.

Etichete: ondulatorul de par, pieptene fierbinte, n indreptat parul pieptene, alb ionic perie, figur iron man, fier de stil, rapid perie de păr straightner, mătase de presă indreptarea parului, crimper păr, fier de par

Durata de viață a placă termică/bar Mai mult de 50.000 de ori
Termostat De Reglare Segmente 10
Tensiune 100-240v (Dual voltage)
Putere 40W-59W
Stil De Păr apartament fier profesionale
Sursa De Alimentare barba electrice de îndreptat
Tip De Element Fier
încălzire PTC
Cablu De Alimentare Coada Mod De Asamblare Rotativ la 360°
Optim timpul de styling 3-5 min.
Caracteristică placă de titan păr îndreptare fiare de călcat
Aplicabile păr Uscat & umed
Max. temperatura 230°C
Certificare ce
Materiale de termoizolare placă/bar Din aluminiu cu geam
Utilizator Salon și de uz casnic ambele
Articol greutate (fără cutie ) 0.6 kg
Numărul De Model WT-023
Nume De Brand UKLISS
Min. temperatura 180 °C
Material Ceramica
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Controler De Temperatura Digital Indreptarea Parului
Plug UE,SUA,marea BRITANIE,AU plug
Diametru de conductor termic 21-30 mm
Dimensiuni Placă De Încălzire 60x15mm
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea