10buc/lot 6-pini la 8 pini PCIe Express Adaptor de Alimentare Cablu 18AWG pentru PC-ul GPU-ul placii Video

53.68lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Această PCI Express 6 pini la 8 pini cablu adaptor de alimentare vă permite să conectați un standard 6-pin PCI Express de conexiune de energie furnizată de sursa de alimentare calculator la o versiune mai nouă ATI si NVidia placile video care necesită un 8 pini de conectare de putere.

Note 1.Vă rugăm să verificați specificațiile plăcii grafice și a SURSEI de alimentare pentru cerințe de alimentare și asigurați-vă că ambele capete ale cablului se potrivi dispozitive. 2.Conectorii sunt realizate din plastic.Atunci când conectați sau deconectați, vă rugăm să țineți dispozitivul și nu trageți sau împingeți prea tare pentru a evita deteriorarea. 3.8-Pin carduri grafice necesită putere mare, vă rugăm să asigurați-vă că SURSA de alimentare este evaluat la putere, placa grafică, și nu conectați și nu invers, de teama de ardere dispozitivele tale.

cablu ecartament:18AWG

PCI Express 6 pini la 8 pini cablu adaptor de alimentare

Leghth:aproximativ 10cm

Etichete: caz server, 8 pini pentru placa video, 3pin cablu de alimentare, 8 pini conector gpu, 6 Pin, 8pini molex, cablu extensie gpu, pcie cablu pieptene, 6 pin adaptor, 8 pini pentru alimentare

Numărul De Model A6/8/10
Nume De Brand KEFU
Pachet No
Produse De Stare Stoc
Tip Cablu De Alimentare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea