Portabil Cadă Pliere Baie Galeata Pliabila Mare de Adult, Cadă Copilul Piscină Izolare Separat de Familie Baie, Cadă SPA

37.66lei

48.89lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Suficient spațiu, permite să vă bucurați de familie, spa, masaj erotic, în orice moment.Dimensiunea de aproximativ 27,5*25.5 în.Vă puteți întinde în mod liber.Este nevoie de foarte puțin spațiu, poate fi folosit ca hidromasaj, baie de gheață și portabil în aer liber, cadă de baie.Dacă nu aveți o cadă de baie în casa ta, atunci acest lucru pliabil pentru cada de baie va fi o alegere ideala pentru tine.

Caracteristici:

1. Built-in Pearl Bumbac: Pliante, cadă cu built-in pearl bumbac.Comparativ cu ordinare pliere cadă, putem menține temperatura apei.La conservarea căldură de ora este de până la 120 de minute.Are rezistență la umezeală, izolare fonică, conservarea căldură și de o mai bună flexibilitate.Uniform suporta gravitația, puternic si practic, nu este nevoie pentru a umfla, material moale, ce ne aduce o experiență mai bună.

2. Spațiu suficient: Aproximativ 65cm/25.5 în diametru, 70cm/27,5 în înălțime, potrivite pentru adulți, care sunt nu mai mult de 185cm înălțime și cântărește nu mai mult de 100 kg.Vă puteți întinde liber în apă, oferind o mulțime de spațiu pentru adulți și copii să se bucure de timp scăldat.

3. Materiale de inalta calitate: Realizate în condiții de siguranță și non-toxice PVC material care îndeplinește cantitative standardele de testare, ecologic și durabil, confortabil în zonele de mare altitudine, nu este nevoie să vă faceți griji despre împiedicare sau senzație de claustrofobie atunci când folosind-o.

4. Montaj simplu: trebuie Doar să urmați pașii din imagine pentru a finaliza instalarea, pliabil, nu ocupă prea mult spațiu, doar 1 metri patrati.Poate fi folosit în interior și în aer liber.Baie ajută la eliminarea toxinelor din organism și de a îmbunătăți starea generala de sanatate.

5. Pachetul Include: De Pliere Cada*1

Caietul de sarcini:

Material: ecologic perla bumbac + pvc material compozit + panza impermeabila

Dimensiune: 70*65*65 cm/27.55*25.59*25.59 în

Greutate: aproximativ 2300g

Potrivit greutate: 75 kg mai jos

Potrivit înălțime: 180cm mai jos

Lista De Ambalare:

Pliere Cada*1

Etichete: pliere cada de baie copil, jacuzzi spa, largă de pliere cadă de baie pentru adulți, portabil cadă spa, umfla spa, piscină pentru adulți cadă de baie, bazin de înot, jucărie cada, ori hidromasaj, dormitor canapea

Produs Baia Generală De Butoi
Dimensiune about 70*65*65cm/27.55*25.59*25.59in
Numărul De Model Copilul adult cadă de baie
Grupa De Vârstă Adulți
Potrivit Înălțime mai jos 180cm
Drop Shopping Suport
Potrivit pentru Adult copil universal
Origine NC(de Origine)
CAPAC Fără Capac
Material Eco-friendly perla bumbac + pvc material compozit + panza impermeabila
Tip Cadă de baie
Potrivit greutate mai jos 75 kg
Numele Pliere cadă de baie
Greutate about 2300g

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea