NOI 2 buc Biciclete Tuburi Interioare Explozie-dovada Garnitură de Cauciuc Pad pentru 700C 26/27.5/29 Inch

14.49lei

26.34lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NOI 2 buc Biciclete Tuburi Interioare Explozie-dovada Garnitură de Cauciuc Pad pentru 700C 26/27.5/29 Inch Descriere:

Puternică barieră fizică ajută bloc cuie, sticlă, sârmă, spini si alte resturi.

Ușor de instalare, se potrivește între anvelope de perete și tubul interior.

Low-cost soluție în loc de scump la cauciucuri.

Mai multe dimensiuni asigura o fixare buna.

Caracteristici:

1. Puncție și rezistente la explozie - Nu pentru puncție sau du-te plat care pot fi cauzate de sticlă, așchii, spini, cuie, bucăți de sârmă sau alte mici, claritatea obiecte.

2. Partener bun pentru distanțe lungi cu bicicleta - Dacă de echitatie cross country, enduro, downhill sau orice altă variantă de sport, nu vei mai face griji pentru puncție.

3. Ușor de instalare - este rapid și ușor de instalat.Doar puneți-le între interior și exterior de cauciuc.Anti-cravată structura păstrează tampoane aplatizate atașat la exterior de cauciuc.

4. Material de înaltă calitate - Fabricat din material de înaltă calitate, durabile și rezistente, ușor și puternic anti-presiune capacitatea.Conțin materiale fibroase plasă și micro-fibre de poliester segmente, ceea ce face pad-ul mai puternic și mai flexibil.

5. Potrivit pentru : Tub de protecție, explozie-dovada, puncție-dovada

Caietul de sarcini:

Nume: Bicicleta rezistent la înțepare anvelope pad

Material: Poliuretan material compozit polimer

Instalare:

1. Extinde anvelope de linie jurul anvelopei, se lasă 2 cm spații și taie excesul.

2. Scoateți anvelopa, să tubul în jos, și a pus de linie între anvelope și tub.

3. Arunce în aer în anvelope în mod corespunzător, face de linie pot fi prinse de tubul și anvelope, și să se adapteze la locul de linie.

Dimensiune Latime Grosime Greutate

26 inch 0,5 cm/0.01 inch 40cm/1.57 inch 50g/buc

27.5 inch 0,5 cm/0.01 inch 40cm/1.57 inch 52g/pc

29 inch 0,5 cm/0.01 inch 40cm/1.57 inch 53g/pc

700c 0,5 cm/0.01 inch 25cm/0.98 inch 33g/pc

2 buc x Anvelope Pad

Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO).Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post.Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni).A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative:

Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro!Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!Vă rugăm să ne Mesaj de la 9:00am.la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă .Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Etichete: foss tub, 700c tub interior, chitara pernă pentru gât, auto pneu, kenda mtb anvelope, 26 tub, 700x28c anvelope, role de cauciuc, regele dantela, 20 de biciclete anvelope

Tip Alte
Numărul De Model Rezistent la înțepare anvelope pad
Dimensiune Other
Nume De Brand INBIKE
Utilizarea Biciclete Rutiere
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea