Noul Multifuncțional Rucsac Femei Impermeabil Oxford Bagpack de sex Feminin Anti-Theft Backpack Ghiozdan pentru Fete 2019 Sac Un Dos mochila

71.19lei

118.63lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Brand FSISLOVER Model G737 Principal Materialul Nailon Captuseala Poliester Dimensiune

27*20*24cm Închiderea Tip Fermoar Design geantă de mână de femei,femei de saci de umăr,femei, saci de messenger,recipienti din plastic saci .Bcakpack

Note: 1. Din cauza diferitelor metode de măsurare, de erori de măsurare în termen de 3 cm sunt inevitabile și acceptabil;

2. Culorile de pe monitorul computerului sau mobile pot fi ușor diferite de produsul real culori, în funcție de setările.

3. Modele de geanta poate fi un pic diferit din cauza a diferite producerea de timp și diferite de a produce loturi.Interior material pot fi diferite.Ne va livra produsul într-un mod aleator.

4. Este normal ca din piele miroase de la început.Pune geanta în afara de câteva zile ar fi mirosul disipa.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de afaceri de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări meu parecl?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Avem propriile noastre fabrici si marci, nu este suficient de inventar, calitatea produselor este absolut garantat, puteți contacta despre comenzi mari, pretul poate fi dat la cel mai mic.Și gratuit pentru uz comercial de livrare expres

Despre Feedback-Ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă mulțumesc!

Dacă ești nemulțumit de ea, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și să te satisfac.Vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: mui femei geanta, itiwit sac impermeabil, borseta din piele, min femeie rucsac, geantă de umăr, Rucsac, rucsac scoala, geanta, mama femei rucsac, geanta guess

Rugzak Ocazie Sac Un Dos Femme școală / trave
Technics Relief
Rucsacuri De Tip Softback
Caracteristici 2 Trei Folosi Genti Rucsaci si Genti de Umar
Tip De Element Rucsaci
Origine NC(de Origine)
Exterior Solid Geanta
ghiozdane pentru femei ghiozdane pentru fete
Caracteristici anti-furt
type6 borse în pelle donne marche celebrele
Capacitate Mai Jos De 20 Litri
Nume De Brand FSISLOVER
Mâner/Curea Tip Mâner Moale
Material Principal Oxford
Mochilas Feminina rucsacuri pentru fete adolescente
Tip Softback Femei Școală Nylon Backpack Rucsac De Zi Cu Zi
Model Tip lambriuri
Stil Moda Casual proaspete stil Preppy Rucsac
Materiale De Captuseala Poliester
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Husa De Ploaie Da
Decor Pandantiv
Gen FEMEI
Tip De Închidere fermoar
Sistem De Transport Arcuită Curea De Umăr
Numărul De Model G737

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea