NOI LUNATIK EPIK Policarbonat - Banda de Silicon pentru Apple Watch 38MM 42MM Seria 1, Seria 3/2

78.42lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bucurați-vă de simplu tactil control asupra Watch 42mm cu acest LUNATIK EPIK EPIK-004 trupa și caz, care să asigure puteți accesa cu ușurință funcțiile dispozitivului.Accidentat policarbonat caz protejează dispozitivul, și trupa de silicon este confortabil.Caracteristici produs Conceput pentru Apple Watch 38MM, 42mm Seria 1, Seria 2/3,vă rugăm să selectați dreptul de serie, atunci când comanda.Pentru a se potrivi aparat.Banda de silicon Oferă confortabil poartă.Policarbonat caz Protejează dispozitivul împotriva deteriorării.Menține accesul la dispozitiv este porturi și senzori în Timp ce livrarea de sporite de control tactil pentru ușurința de operare.Poze Reale:

Cumpărătorul Sfaturi

Feedback-ul 1.Stimate client, dacă totul este în regulă, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.Sperăm, de asemenea, ne puteti da un sfat.Vă mulțumim pentru cooperare și vă mulțumesc pentru oferindu-ne posibilitatea de a vă servi. 2. Dacă nu ați primit elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a extinde produsul chitanță dată, te rog, nu face disputa la o dată.

3. Dacă aveți orice probleme sau nu mulțumit cu articolele primite, vă rugăm să ne contactați înainte de a face feedback-ul dvs., noi nu sperăm că o greșeală afecta afacerea.Vom încerca cele mai bune noastre de a face cu ea.

FAQ:

Info Companie:

Etichete: apple watch 3 band 38mm pachet, apple trupa pavilion, ban apple watch 42mm, subțire de siliciu watchband, nelimitate, dia ceas trupa, apple trupa pachet, policarbonat ceas personalizat, tag silicon watchband, tic ceas trupa

Nume De Brand beterconn
Material Policarbonat
Trupa Lungime 22cm
Tip De Element pentru apple watch
culoare Negru, Alb, Gri, Verde
starea Noi cu tag-uri
Incuietoare Tip Găleată
Numărul De Model BTK-APP16102501
Trupa Tip De Material Plastic

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea