Retractabil Hands Free Lesa Câine Pentru A Rula Mâner Dublu Bungee Lesa Reflectorizanta Pentru Până La 150 Kg Câini De Talie Mare Gratuit Distribuitor Sac

40.88lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Hands Free Talie Poartă: Bucurați-vă de un hands free cîine lesă curea care vă permite să utilizați gratuit telefonul sau de a citi un ziar, fără a simți reținut de câine mișcări ADECVATE de FUNCȚIONARE CAMERA: cainele poate rula confortabil în fața ta, sau alături de tine, fără a se simți ca tine sunt pas cu pas pe urmele lor.La 6ft lesa este suficient de lung pentru a oferi o multime de cameră pentru tine și câinele tău - suficient de scurt pentru a nu lua in drumul tau.culoare: albastru / verde / portocaliu CONTROLA cu UȘURINȚĂ CÂINE: nu e distractiv să se oprească în mijlocul unei energic rula.Noastre DOUĂ plasat convenabil mânere vă va permite să controlați pup, FĂRĂ a RUPE RITMUL.Rapid utilizați mânerul de șold pentru a ghida câinele înapoi pe pistă, sau guler mâner pentru mai mult control direct.PLASATE STRATEGIC BUNGEE: durabil bungee este plasat între două mânere păstrarea bungee de a avea o constantă trăgând de tensiune pe câinele tău atunci când nu este necesar - Aceasta permite un absorbit extensia de puternic trăgând câini.Reflectorizante Sithching Pentru Utilizarea de Noapte: Beneficia de un plus de siguranta pe timp de noapte luminoasă reflectorizante cusaturi; bucură de un hands free lesa câine de rulare, care oferă un plus de vizibilitate

Notificare:

1.Logistic viteza nu este lucru pe care vânzătorul poate controla,vă rugăm să nu-l mânia pentru noi,vrem repede ca tine prea!

2.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.

3.Suntem facotory puncte de vânzare magazin on-line,vom accepta cu amănuntul și, de asemenea, en-gros,așa că Dacă vrei să-ți ordine în cantități mari,pls nu ezitați să ne contactați.

transport:

1.Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-5 zile lucrătoare.(cu excepția Personalizate personalizare produs)

2.Vom trimite pachet cât mai curând posibil,

3.De obicei durează aproximativ 15-30 zile pentru a ajunge la cele mai multe țări, timpul de livrare va diferi becs de destinații sau vreme rea.

4.În cazul în care pachetul nu ajunge in 2 luni, puteți deschide un litigiu,iar toți banii vor fi returnate.(Brazilia nevoie de 3 luni)

Politica De Retur:

1. Dacă articolul este ok, dar încă nu sunt mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element.Returnat trebuie să fie noi și în starea inițială, și trebuie să plătească taxe suplimentare.

2. Dacă elementul este rupt sau primiți un element greșit, vom tine o rambursare sau aranja un program gratuit de reexpediere pentru tine.

Feedback-ul:

1.Dacă nu sunteți mulțumit de produs,pls nu ezitați să ne contactați,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema pentru tine.Și nu ne părăsi orice feedback negativ sau neutru înainte de a ne rezolva problema.

2.Dacă sunteți foarte mulțumit cu punctul nostru,sper să pot să ne dea un 5-star feedback-ul pozitiv,și bun venit înapoi data viitoare.

Vă doresc cumpărături plăcute în magazinul nostru!

Etichete: mână liberă lesa câine, distribuitor dozator, lesa caine cu snur, lesa câine rula, lesa caine, câine lesa dual, centura câine rula, bungee lesa câine, bara golf gti, lesa

model Solid
Nume De Brand X. HSKY
Talie reglabila lungime 70-120cm
Caracteristică talie reglabila curea
Lesa Caine De Tip Hands Free Lese
Guler Tip bungee lesa câine
Material Poliester
Lesa lungime 6-8ft(180-250cm)
Sezon Toate anotimpurile
Tip Elastic de bungee lesa câine
Aplicabile Rase Ideal pentru mediu pentru câini de talie mare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea