1 BUC 4 Fluiere HRC50 10mm 12mm Carbură Endmill Mașină de Tungsten din Oțel Extra Lungi 150mm CNC Strung freza Instrument

131.72lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Termeni Înrudiți

Livrare:

EMS, DHL, FEDEX, UPS-uri sunt disponibile cu discount.

Comanda dumneavoastra va fi expediat, prin intermediul Vânzător Metoda de Transport maritim Fără Număr de Urmărire și veți primi bunuri în 39-60 zile, vă rog, așteptați pentru pachetul cu răbdare.Dacă vrei numărul de urmărire, vă rugăm să acorde China Înregistra Aer Posta cost.Outlook express, rapid de transport maritim EMS, DHL, FEDEX va petrece 5-15 zile lucratoare pentru tine pentru a obține elementele, vă mulțumesc.Dacă compania de transport maritim nu nava iterms pentru țara dumneavoastră .Contactati-ne prin e-mail sau Ali TradeManager.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta !

Rambursare:

100% Banii Înapoi de Garantare pe fiecare element

Dacă aveți orice prolem despre elemente,vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore după ce primiți produsul.O restituire va fi pronunțată în cazul în care elementele nu este conform descrierii.

Feedback-ul:

Satisfacție și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Încurajarea și sprijinul nostru continuu impuls.

Vă mulțumesc foarte mult!

Cele Mai Bune Urări!

Etichete: 12mm instrumentul de cotitură, endmill 12, endmill mult dimensiune, motor pas cu pas vânzare, endmill 20mm mult, 23 nema motor pas cu pas, 12mm strung tool, 6 sârmă motor pas cu pas, 6 conduce motor pas cu pas, mingea endmill mult

Tip Plat End Mills
Material Carbură de
Numărul De Model 4F
Gradul R0.1
Lungimea Totală 150mm
Diametru 10MM 12MM
Nume De Brand NoEnName_Null
HRC 50
Acoperire altın

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea