Biciclete Biciclete Stem Calculator Monta GPS Suport Autocolant Telefon Mount pentru Ciclism GARMIN Edge 1000 800 500 Wahoo Elemnt Șurubul de Calculator

27.42lei

28.86lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

CNC din Aluminiu Biciclete Stem Calculator Monta GPS Suportul de Extensie Pentru GARMIN Edge 1000 800 500 200 De Camera Gopro Montare Ușoară Descriere Produs: Compatibil cu GARMIN Edge 1000 800 500 510 , și cu 3M stick adaptor ,puteți pune telefonul pe calculator muntele.Material: material Compus,compozit fibra de carbon, plastic, putere și cină lumină Greutate: 15 g Culoare: negru Compatibil cu biciclete cu 1-1/8" diametru, 28.6 mm direcție furculita tub Conceput pentru Garmin Edge 25 200 500 510 520 800 810 1000 GPS calculatoare.Au un unghi mic, ușor de instalat și de folosit.

Calculator de montare pentru stem.Compatibil cu GARMIN Edge®.Înregistrați-vă cele mai bune momente dintr-o

unic stem punct de vedere.

PLATA:

Acceptam plata prin Noi ( card de credit ,card de uniune și așa mai departe)

Plata trebuie făcută în termen de 20 de zile de inchidere a licitatiei

SUMA TOTALĂ DATORATĂ include finală de licitație prețul.

S&H va fi determinată pe baza LIVRA LA adresa.VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: S&H NU INCLUDE TAXELE, LOCATL TAXE SAU ORICE ALTE IMPORTUL TAXE.

Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când plasarea comenzii

LIVRARE: Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.Am doar nava a confirmat ordinul de plată sau adresa.Adresa dvs. de plată trebuie să se potrivească pentru ai adresa de livrare, dacă nu ,vă rugăm să ne contactați în primul rând.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, mâner de timp variază de la produse diferite!

Timp de livrare: în statele UNITE ale americii marea BRITANIE ,nava de china epacket cu urmărire dai, aproximativ 7-25 zile lucrătoare.În alte țări,nava prin china post cu urmărire dai, aproximativ 15-25 zile lucrătoare.

DESPRE FEEDBACK-UL:

Feedback-ul dvs. bine și cinci stele va fi apreciat .ȘI vom lăsat o FRUMOASĂ feedback-ul imediat după ce ai cumpărat-o.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul BUN este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback-ul negativ, astfel încât să putem comunica cu probleme și de a lucra afară.Satisface nevoile dvs. este primul nostru obiectiv.

Vă mulțumesc !

Etichete: bryton rider, garmin edge 800 butonul de alimentare, wahoo șurubul de montare, 1030 garmin, biciclete de carbon drum, wahoo, wahoo elemnt bolt folia, bicicleta garmin, suport garmin edge 200, ant zwift

Model Pentru Garmin Edge 1000 800 500 200 De Camera GoPro
Nume De Brand SILVEROCK

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea