NOUL Modul de Alimentare Comutator Pentru PCI-E 6pini Intrare DC ATX 250W 24pin ITX Mare ITX Z1 Pico PSU Auto Auto Mini Calculator

61.40lei

66.03lei

-7 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Condiție: n ew și de înaltă calitate.DC-ATX-250W modulul de alimentare 6PINI de intrare Dimensiune: 55*35*13mm PCB dimensiune: 55*22mm Lungime: 16AWG DC 5.5*2.5 linie 300mm 4pin----240mm----IDE ----240mm----SATA ------100mmm 4Pin ----240mm-----CPU 4Pin domeniul de Aplicare: MINI-calculator, calculator PC, POS, Digital set-top box, ITX șasiu, etc., Server de rețea, Publicitate mașină, terminal Bancar.

Pachetul include : - Un singur Cablu

Notă:

1.Vă rugăm să faceți dublu verificat curent fan la unul imaginat, deoarece acestea ar putea avea aspect diferit, cu șurub aliniamente și pini conector.

2. De iluminat,de afișare și de alți factori poate provoca Culoare Umbrire,vă rugăm să cuprinzătoare imagini și descrieri de text pentru a determina!

3 ·Am mai multe modele disponibile pentru a alege de la.Dacă aveți nevoie pentru a achiziționa cantități mari de produse, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un preț mai bun.

Feedback: 1.Apreciem de a pleca de 5 stele feedback-ul pozitiv pentru noi de la primirea articolului. 2.În cazul în care elementul nu a sosit sau nu este descrisă,vă rugăm să contactați-mă înainte de acea perioadă de a părăsi feedback-ul negativ,Vom răspunde la toate e-mailurile cât mai repede posibil.Doar să ne dea posibilitatea de a rezolva o problemă.

Etichete: caz itx, istick pico, Eleaf, caz pico, 18pin cablu, cutie de plexiglas, pico psu, atx comutator, 500 watt putere de aprovizionare, kailh mouse-ul comuta

Numărul De Model Pentru PCI-E 6pini DC ATX 250W 24pin
Nume De Brand NUMBEREIGHT
Pachet No
Tip Cablu De Alimentare
Produse De Stare Stoc

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea