NTG5s1 NTG5 s1 Carplay si Android Auto OBD Activator Instrument Pentru Iph0ne5/6/7 Plug-in și imediat funcționează pe deplin funcțional VIM TV Fre

140.36lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NTG5s1 NTG5 S1 Carplay si Android Auto OBD Activator Instrument Pentru Iph0ne5/6/7

Acest obd este un refolosite produs, așa că nu este de sprijin la schimb !!!toate obd este testat 100% ok inainte de a trimite !!!!Vă rugăm să verificați noastre de informații despre produs cu atenție înainte de a cumpăra !!!

NGT5 S2 în Curând !!!

Mai mult Selectați Carfix NTG5s1 OBD Aici pentru trei motive.

Mai întâi de toate Mercedes Medic recomanda !Cum pentru a Debloca Activa Mercedes CarPlay și Android Auto COMAND NTG5S1 Următoarea Cele mai de succes feedback-ul aici !Final Carfix Laborator Asigur !

Aici NTG5 S1 Sigur

Toate auto listate pe atașament poate fi activat carplay funtion,dacă nu se poate activa,trebuie să actualizați software-ul la versiunea mai nouă versiune .Update mai nou software-ul trebuie să cu ultima versiune XENTRY cu Xentry Conectare 5 Online!Nevoie de cont on-line și cele mai noi software-ul DVD disc.

dacă Android auto non îmbrăcăminte, apăsați butonul stea lângă meniu cu role.în a doua linie, apăsați adăugați la cerere (+ icon).parcurgeți meniul până când găsi "android auto".faceți clic pe ea.acum suplimentare de meniu din meniul principal opțiunea

Vă rugăm să nu introduceți acest instrument OBD pentru neacceptat modele, sau trebuie să ia toate consecințele.Multe Mulțumiri.

NTG5S1 (A/B/CIA/GLA/GLE/CLS Serie)

Plug & Play!Nevoie doar de a introduce la portul obd decât active 1 minut la locul de muncă!Utilizarea nelimitată!

Modele compatibile(COMAND NTG5s1):

A-Class W176 Data de fabricație 12.2015+ B-Class W246 Data de fabricație 12.2015+ CLA-Class W117 Data de fabricație 12.2015+ GLA-Class W156 Data de fabricație 12.2015+ GLE-Class W166 Data de fabricație 01.2016+ GLE Coupe W292 Data de fabricație 01.2016+ GLE-Class X166 Data de fabricație 01.2016+ CLS-Class W218 Data de fabricație 01.2016+ C/GLC/S Seria NTG5.0 și NTG5E nu suport! (Nevoie pentru a utiliza interfață video și iponoe cutie pentru a atinge.)

(Dacă unitatea este versiunea veche, funcția nu va normale de lucru sau nu pot fi deschise, trebuie actualizați hedunit la cea mai recentă versiune online)

Carfix Anunț Important

1. Trebuie să se asigure că opțiunea siri de pe iphone este de a păstra starea de deschidere. 2. Trebuie să utilizați originale de încărcare cablu de iphone . 3. Carplay este o aplicație de IOS de la Apple sistem, doar iphone-ul poate folosi Carplay app.(Ip5 sau Ip5 mai sus de sprijin) 4. Android Auto este o aplicație a sistemului Android, Android poate utiliza telefonul Android Auto app.(Dar nu toate telefoanele Android suport Android Auto

Instrucțiuni 5 Pas Simplu

1.Rândul său, la ACC( nu porniți motorul) 2. Conectați acest instrument OBD a masinii OBD diagnostica soclu. (poziție: Sub volan apropierea stâlpului) 3. Masina ta e ecran se va afișa DIAG și de așteptare pentru repornire. 4. Masina ta e unitatea va reporni și va intra în meniu după 10 secunde. 5. Deconectați OBD instrumentul și se conectează telefonul dvs., urmați instrucțiunile pentru a confirma!Funcția activată și perfectă de funcționare!

Feedback-Ul Cumpărător

2018 Mercedes CLA Eu mi-am cumparat CIA nou, dar ca a fost o precomanda masina nu am putut adăuga și alte opțiuni.Am vrut CarPlay, dar a fost informat că nu a fost un traficant de opțiune.Acest dispozitiv este simplu de utilizat.Instrucțiunile sunt în descriere.Există o cerință pe masina ta, care ar trebui să fie două prize USB și trebuie să ai un telefon simbol.Masina mea are o Interfață Media' opțiune care a folosit în acest sens cred.Doar urmați-le și bingo, CarPlay și Android Joc sunt disponibile.Foarte recomandat și simplu de a face.Cea mai grea parte (care n-a fost greu într-adevăr) a fost sa-mi gasesc mufa OBDII.A mers perfect A mers perfect pe Mercedes Benz GLA 250 2017 model.CarPlay este acum activat.Sunt fericit

Carfix Produs De Exonerare De Răspundere:

Acest unitmust nu fi utilizate de către conducătorul auto pentru vizionarea de imagini în mișcare în timp ce de conducere/de operare a vehiculului, care este, de asemenea, interzisă prin lege în multe State și localități.ESENȚA de Interfațare Soluții și distribuitori/dealeri nu va fi raspunzatoare pentru orice indirecte, accidentale și contingente daune care decurg din utilizarea necorespunzătoare, dar nu limitat la pagube materiale sau accidentări, care rezultă direct sau indirect din orice utilizare neautorizată a acestui produs.

Carfix Utilizatorul Final Acord :

Utilizatorul final este de acord să utilizați acest produs în conformitate cu prevederile menționate mai sus și în conformitate cu toate Locale, legile de Stat și Federale.Utilizatorul final este de acord și înțelege că acest produs este destinat pentru utilizarea off-road și de transport de pasageri de a folosi numai.Dacă utilizatorul nu este de acord cu oricare dintre cele de mai sus indicațiile de siguranță, utilizatorul final este obligat să întrerupă imediat utilizarea și returnați produsul la locul de cumpărare.

Etichete: carplay ntg5, masina juca 2 aer, dc tester de tensiune, j4115, ntg5s1 ntg5 s1 carplay, ntg5, can bus junsun, sacou femei, dent, adaptor j1939

Tip De Element Alte
Tensiune 12V-24V
Articol Greutate 150g
Versiune Software ntg5
Extern De Certificare De Testare ce
Nume De Brand carfix
Numele Modelului NTG5s1 Carplay si Android Auto OBD Activator
Tip De Material Plastic
Electronice No
Versiune Hardware S1

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea