De la distanță Gros de înaltă presiune Furtun Spiralat ASA Eliberare Rapidă INSTRUMENT HPA CO2 Paintball Rezervor Grele Cu Deconectare Rapidă

73.13lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

{infomodule}

Descriere:

De la distanță Gros de înaltă presiune Furtun Spiralat ASA Eliberare Rapidă INSTRUMENT HPA CO2 Paintball Rezervor Grele Cu Deconectare Rapidă

Element Detalii:

* Această Grele Spiralat de la Distanță Gros Furtun caracteristici sistem de deconectare rapidă pentru fiabilitate și confort.

* Grele Spiralat de la Distanță Gros Furtun caracteristici oțel inoxidabil eliberare rapidă deconectați sistemul Universal si ASA adaptor.

* Această distanță vă permite să cârlig până rezervor și de a elibera de greutate de marker.

* Nu numai ca acest ușura greutatea de marcaj, dar ține la obtinerea obosit atunci când rulează în jurul valorii de teren.

* Funcționează cu CO2 și sisteme de Aer.Funcționează cu Sisteme de Aer de până la 4500 PSI.

* Acesta vă permite să cârlig până rezervor și de a elibera de greutate de marker.

* Instant atașa la rezervoarele de CO2 și 3000/4500psi HPA sisteme de paintball tancuri

*Funcționează cu TOATE Markeri de paintball, care accepta 3000psi și 4500psi de înaltă presiune din Aluminiu sau fibra de Carbon paintball tancuri și TOT CO2 paintball tancuri.(On/Off Buton Stilul Poate Varia)

Lungime cablu: Aprox 86cm(Înainte de a se întinde)

Culoare: Negru (ca în imagini)

Pachetul Inclus:

1* Grele Spiralat De La Distanță Furtun Gros

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: co2 pistol, hpa rezervor, presiune rezervor de gaz, rezervor de co2 sticla umple paintball, vivofit 4, hpa, pcp rezervor, adaptor co2, pcp pușcă aer 4 5, pcp

Tip Alte
Numărul De Model SKU732551
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea