Cafea Tratament Exfoliant de Sare de Mare Exfoliant de Curățare Corp Crema Hidratanta Dropshipping SMJ

45.26lei

74.16lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

corpul,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Cafea Tratament Exfoliant de Sare de Mare Exfoliant de Curățare Corp Crema Hidratanta Dropshipping SMJ Descriere: Caracteristici:

1. Răsfățați-vă cu acest revigorant Cafea Tratament Exfoliant care lucreaza pentru tonifierea, hidratarea și înmoaie pielea din cap până în picioare.Aceasta funcționează atât fizic cât și chimic pentru a ajuta pielea ta arata si se simt netedă și catifelată.

2. Exfoliază blând și de a crește circulația folosind miracol boabe de cafea de lucru pentru a aborda și a reduce aspectul de celulita si vergeturi.

3. Sarea de mare în interiorul ușor de lustruit departe chiar și cele mai mici celule moarte ale pielii, eliminarea punctelor negre și breakouts care rezultă în reînnoit, luminos și odihnit pielii.

4. Mare pentru Uscare și Deshidratare, Keratoza Pilaris, precum și Plictisitoare, Obosit sau Suprasolicitat piele,

5. Natura amestec de Jojoba și uleiuri de Măsline ajută la curata delicat, calmeaza si starea pielii și de a restabili pielea luciu.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

2. Obiectele pot avea Logo-ul, dacă vrei să știi, vă rugăm să ne contactați.În caz contrar, vă rugăm să nu liciteze.

Caietul de sarcini:

Tip: Scrub De Cafea

Conținut Net: 250g

Termen de valabilitate: trei ani

Principalele ingrediente: cafea, sare de mare, ulei de jojoba, ulei de măsline

Eficacitatea: elimina excesul de ulei, Exfoliere, astringent porii, hrană adânc, de hidratare, de a promova metabolismul pielii

Pachetul Include: 1 x Cafea Scrub

Etichete: dragon ceainic, curățați zero, cleasing ulei hadalabo, scrub fata, corpul scrub cafea, scrub uniformă, pasăre, lampă aromă de ulei, banila, masaj chinezesc ulei

Gen De sex feminin
Nume De Brand efero
Numărul Certificatului De CCC
NET WT Alte
Caracteristică Ulei-control
Numărul De Model cafea scrub
Ingredient cafea
Țara/Regiunea de Fabricație China

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea