2 Dimensiunea Manual Ceramice Rasnita De Cafea Din Oțel Inoxidabil Reglabil De Cafea Bean Moara Cu Buclă De Cauciuc Inel De Ușor De Curățat Instrumente De Bucatarie

49.14lei

89.32lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

După intrarea în magazin, puteți primi cupoane, sper să pot lua produsele tale preferate, vă doresc un fericit cumpărături.

Note : Dragi prieteni, ca urmare a recentei epidemii, sunt prea multe colete în oficiile poștale în diferite țări.După ce pachetul este transportat în mod normal, logistica informații nu pot fi găsite într-o perioadă scurtă de timp.Vă rugăm să fi sigur că pachetul poate fi transportat în mod normal, dar logistica informații nu pot fi actualizate in timp.În perioade speciale, pot exista circumstanțe speciale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.Următoarele informații despre produs:

Descriere: * 1. Culoare: Negru * 2. Dimensiuni: 13.2 * 4.8 / 19.5 * 4.8 cm * 3. Greutate: 275/310g * 4. Material: oțel Inoxidabil * 5. Utilizare: slefuire boabe de cafea, măcinat nuci și alte alimente de cereale * 6. Dimensiune ambalare: 6*6*16.5/6*6*24cm*7. Capacitate: 30/40 g Memento: *1. Se toarnă boabe de cafea * 2. Închideți capacul și rotiți* 3. Deschide recipientul* 4. Turna cafea pulbere lista de Ambalare: manual rasnita de cafea * 1 cutie de ambalare Caracteristică: * 1. Interior este din otel inoxidabil, vopsit shell, durabil. * 2. De dimensiuni mici și capacitate mare, poate rezista 30-40 de grame de boabe de cafea.Operațiunea este simplu și convenabil, și fereastra transparentă poate controla mai bine capacitatea de măcinare * 3. User-friendly slefuire reglabila.Rotația poate fi ajustat la o grosime corespunzătoare, măcinarea fină spre dreapta (în sensul acelor de ceasornic) și grosier de slefuire pentru stânga (invers acelor de ceasornic) pentru a satisface nevoile diferite de fabricare a berii de cafea * 4. Spirala de măcinare din ceramică de bază, fără încălzire atunci când măcinare, ceea ce face de slefuire fina.Nu miros, nu este nevoie să vă faceți griji despre care afectează gustul original de boabe de cafea * 5. Rulmenții sunt fixe pentru a asigura exacte de slefuire de calitate, rapid, economisirea forței de muncă și uniformă * 6. Brațul este de 2,5 mm grosime maner din otel inoxidabil, care este proiectat ergonomic.Face procesul de slefuire fina, mai economisirea forței de muncă, și nu este ușor pentru a obține blocat *7. Nu numai ca poate se pisa boabe de cafea, dar, de asemenea, macina cereale, etc. pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite și bucurați-vă de fericirea de casă Despre feedback-ul: Ne menținem un standard ridicat de excelență de 5 stele și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să contactați-ne imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ.Astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător.

Etichete: rasnita de cafea mână, sper lampa, rasnita de cafea manuala, râșniță de cafea, rasnita de cafea piatră de moară, Cafea Pisa, dimensiune inel de reglare, manual de sare polizor, manual de orez polizor, lui de cafea

Material Aliaj De Oțel
Caracteristică lavabil
Numărul De Model JJ193102
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea