60 128 Moduri Mini RGB LED Disco Party Lumina DJ Proiectorul cu Laser USB Reîncărcabilă Lampă UV de Interior pentru Ziua de naștere Petrecere Acasă de Crăciun

92.91lei

116.12lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică: * Acest mini lumina laser este fabricat din material de aluminiu, care este super-compact și puternic.Această Etapă de Lumină Laser a fost Alimentat prin cablul USB care a venit cu kit-ul, portul USB poate fi perceput de către calculator, banca de putere sau orice dispozitiv cu port USB.

* IR de la distanță,în Comparație cu alte portabile lumini de scena, ne cordless laser lumini sunt proiectate cu modul de voce-activat sau modul inteligent, puteți comuta cu ușurință între cele două moduri prin apăsarea butonului.telecomanda putere de 2*CR2025 baterie(Bateria Nu Include în pachet)

* Laser cu lumini roșii și verzi lasere sunt potrivite pentru ocazii fericite, cum ar fi nunti, aniversari, petreceri, petreceri de Halloween, noi partide, discoteci, baluri, petreceri de Craciun, petreceri la piscină, vacanțe, etc.

* Este sigur ca o jucărie pentru adulți, și chiar și copiii.Și această lumină este super luminoase cu dimensiuni mici și ușor de transportat.pot fi plasate direct pe masa sau birou,sau poate fi fixat pe Perete, acoperiș și mașină de parbriz.Ușor de A crea dinamic și atmosfera vibrantă.

Parametri: Tipul De Produs: Etapa Lumina

Shell material: carcasă din Aluminiu

Nivel de protecție: IP20

Sursa de lumina tip: LED laser

Seria: Mini

Culoare produs: negru

Modul: LED modul și modul laser

Emițătoare de culoare: cu Laser(Rosu si Verde) , LED-uri RGB (Colorate) , Lumina UV(Violet)

Tensiune de intrare: 100-240V

Frecventa: 50-60 HZ

Tensiune de ieșire: 5V

Putere: 6W

Aplicabile alimentare: DC 5.0 V /1.0 a

Putere: Rosu 100mw 650nm , Verde 50mw 532nm

Principalul domeniul de aplicare: baruri, discoteci, de divertisment de familie, sali de dans, scena spectacole, nunti

Modul de redare: redare Auto, control vocal și control de la distanță

Funcția de funcționare: control de la Distanță, control vocal, rotație, strobe, calendarul

Control de la distanță: iluminat Reglabil calendarul

Distanța de proiecție: 5-10 metri

Lungime cablu: 2 metri (78.7 în) Pachet O: USB fara baterie 1 *mini laser stage light 1 * control de la Distanță (fără baterie) 1 * cablu USB 1 * Accesorii (pachet) 1 * Manual de Utilizare (nu includ baterie built-in) Pachetul B: USB cu baterie 1 *mini laser stage light ( USB Reîncărcabilă , built-in baterie) 1 *Telecomanda (cu baterie) 1 * cablu USB 1 * Accesorii (pachet) 1 * Manual de Utilizare Notă: 1. Vă rugăm să fiți atenți să nu să se uite direct la laser diafragma, pentru a evita rănirea ochilor. 2. Acest aparat este destinat exclusiv utilizării în interior și ar trebui să fie protejate de apă, umiditate și tremura.

Măsuri de precauție pentru utilizarea de control de la distanță:

1. Infraroșu control de la distanță, atunci când utilizați, vă rugăm să deconectați alb film transparent card (aveți grijă să nu pentru a muta bateria), Apoi utilizați produsul la o distanță de aproximativ 2 metri de la primirea port "IR" pe partea din față a produsului.

2. Dacă telecomanda nu este aliniat cu primirea port pe produs, aceasta va provoca control de la distanță pentru a fi insensibil.

3. După utilizarea pentru o perioadă de timp, în cazul în care telecomanda nu este sensibil, este recomandat să înlocuiți bateria telecomenzii.Există o baterie de rezervă pe partea de control de la distanță.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele, feedback-ul, și să o împărtășească cu prietenii sau familia, apoi trimite capturi de ecran noastre de personalul de serviciu pentru clienți, puteți obține o $1 cupon (- și petreacă pentru a obține off) .Va multumesc anticipat!

Etichete: țara lumini de partid, sarcina lumini, led-uri rgb, cerc material, rgb lumina alb, mini proiector, companion papusa, galaxi proiector, dj mixer, hârtie disco

Coajă de culoare negru
Certificare ROHS
Caracteristici 5 Petrecere Acasă Lumina
Nume De Brand GRN-INTERMITENT
Caracteristici 4 Green Laser Roșu
Tensiunea De Ieșire DC5V
Modul de Control manual, de la distanță
Caracteristici 1 Lumina UV
Caracteristici 6 Lumină De Crăciun
Material Aluminiu
Tensiune 5V
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Laser Light party
Caracteristici 3 LED-URI RGB
Putere 36W
Caracteristici 7 Cadou De Anul Nou
Tensiune de intrare AC100-240V
Caracteristici 2 proiectorul cu laser
Stil Mini
Numărul De Model CH-M0001
Ocazie Divertisment La Domiciliu

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea