Două-dimensiune Reglabila Preputului Corecție Penis Manșon de Metal Inel Penis Sex Shop Ejaculare Întârziată Inel de Penis Jucarii Sexuale pentru Bărbat

33.61lei

47.36lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Două-dimensiune Reglabila Preputului Corecție Penis Manșon de Metal Inel Penis Sex Shop Ejaculare Întârziată Inel de Penis Jucarii Sexuale pentru Bărbat

Parametrii de produse

1.Culoare: argint 2.Reglabil produs diametru:26-29mm/29-32mm 3.Material:de Înaltă calitate din aliaj de material,ușor de curățat,poate fi sterilizat la temperaturi ridicate. 4.Pachetul include: de 1*inele de penis

Sfaturi:

1.Pentru a proteja intimitatea dumneavoastră,am promisiunea de a trimite produsele în secret într-o condiție, fără nici imagini și cuvinte despre sex 2.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra 3.Va garantam ca produsele pe care le primiți sunt exact la fel ca în imagine

Instrucțiuni

①Before utilizați, puteți folosi apa calda pentru a spala sau dezinfecta apa pentru dezinfectare. ② Apăsați catarama a inelului de rezistență ușor pentru a deschide rezistența inel. ③In slab de stat, pus rezistenta inel în coronare groove capului penisului. ④ Apoi catarama compus inel de etanșeitate corespunzătoare.

De măsurare

①Take o frânghie fără elasticitate. ② Folosi o frânghie să-și încheie în jurul valorii de radacina penisului într-un stat slab. ③ Face un semn cu un pix de la intersecție. ④ Măsura marcat valoare cu o riglă și se împarte la 3.14 pentru a obține diametrul aveți nevoie pentru a cumpara.

Normal/Preputului Lungime/Fimoza

Preputul: ①When nu autoridicatoare, prepuțul acoperă capul penisului sau uretra, și vârful penisului poate fi transformat pentru a expune, dar penisul se va simți inconfortabil după cotitură. ②When montaj, glandul poate fi expus la capul penisului, dar preputul nu poate fi transformat mai sus de creasta a glandului.

Rău

①Can nu se simt 100% placere. ②It e ușor de ejaculare prematură și nu poate satisface. ③Moving cuțite sunt prea costisitoare și ar trebui să evite de a fi vegetarian. ④It este ușor de rasa miros, se acumulează bacterii și afecta sănătatea.

Magnet

Magnetită are efectul de a promova circulația sângelui și de a îmbunătăți starea de microcirculație.Se poate promova circulația sângelui în șanțul coronarian și te face mai sanatos.

Funcția

①Make glandul expus la exteriorul corpului pentru exercitii de anduranta. ②Prevent preputul pentru a porni în sus de zi și de noapte dual nu este ușor să cadă. ③ Interioara sunt proiectate cu magneți pentru a promova circulația sângelui în șanțul coronarian.

Material

În condiții de siguranță material de aliaj, ușor de curățat, de înaltă temperatura de dezinfecție, nu este ușor să rămân bacterii.

V ShapeThe V-în formă de design se potrivește șanțul coronal și nu este ușor să cadă și nu afectează urinare normale.

Reglabil

① Catarama poate ajusta dimensiunea maximă și dimensiunea minimă. ②After ajustarea la dimensiunea corespunzătoare de centura, pot fi strânse cu ușurință prin inelul catarama.

Etichete: Preputul, artificiale ceapa, erotice jucarii sexuale uretral dilatator, inel sex, penis fimoza, sex castravete, sex, ethernet pi, erotic penis inel, Metal Penis

Material Din Oțel Inoxidabil
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Reglabil produs diametru 2.26-29 mm/29-32mm
Tip De Element Penis Inele
Numărul De Model ZS209-PR-SM-RM
culoare ARGINT
Nume De Brand SEXUALE BRITANIE

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea