Biolomix de Cafea Electric Spumantul de Lapte din Otel Inoxidabil Vapor cafeteira pentru Espresso, Latte, Cappuccino, Ciocolata Calda

144.94lei

278.73lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Biolomix de Cafea Electric Spumantul de Lapte din Otel Inoxidabil Vapor cafeteira pentru Espresso, Latte, Cappuccino, Ciocolata Calda

· Biolomix spumant de Lapte face cald și rece spumă de lapte pentru cappuccino, incalzeste lapte cald pentru cafea cu lapte.Capacitate maxima: 115 ml (pentru spumă de lapte preparat), 240 ml (pentru lapte fierbinte pregătire)

· Nivel maxim indicator de lapte cald, și minim lapte indicator de nivel

· Din oțel inoxidabil exterior cu izolație în vid; baza Detasabila

Pentru a face băuturi calde, apăsați butonul ON/OFF o dată și eliberați-l imediat, atât de încălzire și spumantul se va aprinde.Apăsați și țineți apăsat butonul ON/OFF timp de 3 secunde, Biolomix spumantul se va aprinde, dar de încălzire nu va porni.Acest lucru face băuturi reci.

Caietul de sarcini:

Principalele Culoare: Argintiu

Material: Otel Inoxidabil

Plug Tip: UE / marea BRITANIE /AU (Opțional)

Tensiunea de alimentare: AC 220-240V/50-60Hz

Putere: 500W

Capacitatea de spumare: 115ml

Capacitate de incalzire: 240ml

Lista De Pachete:

1 * Electric Spumant De Lapte

1 * Manual De Utilizare(Engleza)

Notă:

Nu funcționează pe o chiuveta sau un bord de scurgere sau lustruit suprafete din lemn.

Nu lăsați aparatul nesupravegheat în timp ce este pe.

După fiecare spumare/incalzire, vă rog, așteptați 2 minute pentru a permite termostatul să se odihnească.După 2 minute Spumant de Lapte poate fi utilizat din nou.

Acest Spumant de Lapte a fost conceput pentru a încălzi și spumă lactate lapte și alte alternative de lapte.Acesta nu este destinat pentru a îngroșa sau a căldurii alte substanțe alimentare astfel de crema, crema, sosuri etc. Laptele se incalzeste la aproximativ 65+/-5℃.Aceasta este temperatura ideala, deoarece asigură aroma de cafea nu este afectată, și, de asemenea, înseamnă că nu trebuie să aștepte atâta timp pentru a-ți bea cafeaua.

Vă rugăm să rețineți că acest element este de 220-240V/50-60Hz cu UE/UK plug, așa că vă rugăm să ne anunțați dacă aveți nevoie de UA de tip plug, putem trimite potrivit adaptor priza .

Etichete: filtru de cafea in masina, spumantul de lapte, Biolomix, espresso machin, spuma automat de spumant de lapte, takstar transmițător, manuala filtru de cafea espresso, biolomix blender, c1000, cafea espresso maker

Capacitate (Cupa) 5 cesti
Certificare CE
Nume De Brand Biolomix
Materialul Carcasei Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)
Tensiune (V) 220-240V 50-60Hz
Numărul De Model Biolomix Spumant De Lapte
Putere (W) 500w
Tip 1
Funcția 1

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea