Aismz Iarna Johns Termică Seturi de Lenjerie de corp pentru Bărbați iute Uscat Anti-microbiene Întinde Bărbați Termo Lenjerie de corp de sex Masculin Cald Fitness Om

54.71lei

107.32lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Materiale: 85 % poliester, 15 % Spandex Tesatura caracteristici: uscare Rapidă, respirabil, elastic, cald Marimi: S,M,L,XL,XXL Mare pentru: Cald și lenjeria intimă în timpul vreme rece, timpul de atletism, noapte caldă haine Potrivite pentru temperaturi: Non-atletic de la 0 la 15 grade Celsius; Atletic -20 la 0 grade Celsius instrucțiuni de Îngrijire: 1) Utilizarea la temperaturi sub 30 grade Celsius 2) nu de fier 3) Mână sau în mașina de spălat 4) Aer uscat Caracteristici 1.De înaltă Elastic tesatura elastica Mare effcctively prtect muschii,pentru a preveni vibrațiilor musculare,menținerea funcției fizice. 2.Transpirația Fitil wicking Excelent capacitățile,pentru a evita disconfortul după exercițiu sudoare. 3.Promovarea Warm-up Pentru a aduna energie,promovarea de Warm-up,serviciu de trezire corpul\'s funcions. 4.Respirabil de Înaltă calitate, țesături pentru a spori confortul și respirabilitate,pentru a exercita mai liber. 5.Deține Forma Patru-ac șase-line,dublu cusute mod eficient de a crește rezistența la abraziune de îmbrăcăminte,să păstreze forma de deformare. 6.Material confortabil, de preferință,țesături,sofe,respirabil și oferindu-vă o nouă experiență.

Stil atletic set de lenjerie de corp termice

Descriere Produs

Condițiile de plată Și de Transport maritim Servicii de: A. plata Integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.Recomandat de plată este ESCORW , vISA.B.Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe taxe de țara lor.C.Oferim Transport Gratuit Sevice pentru acest produs prin CHINA AIR POST , HK POST, uneori, EMS, în mod normal, acesta va sosi adresa de livrare în 7-15 zile sau 3-7 zile de către EMS.D.Dacă doriți o livrare mai rapidă, puteți alege DHL, UPS, Fedex.Aceste servicii de livrare nevoie de suplimentare taxa de transport maritim.

Schimb: A. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de elemente.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport.B.Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de elemente care sosesc ori, dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorect elementele livrate.

Despre Noi: A. CBH CO în aer liber.LTD a fost înființată în 2005 și are menirea de a fi un top on-line în aer liber, furnizor de produse pentru clienții din întreaga lume.B. putem oferi cel mai bun pret produse bazate pe imensa piață Chineză.C.Avem mai multe canale pentru a garanta suficiente bunuri de bună calitate cu preturi mici.D.Avem echipă de profesioniști în design și de cumpărare și toate elementele noastre sunt următoarele moda.

SERVICIU de livrare directă: A. Dropshipping este disponibil pentru noi, asta înseamnă că nu va stocului de produse, tot ce trebuie sa faci este doar încărcarea produse pentru magazine online si promovare a produselor, de a comunica și de serviciul dvs. de client, de a primi comanda și apoi plasați comanda de la noi.B.Vom acționa ca backend împlinire centru, în același timp, nu veți plăti nimic pentru serviciul nostru.C.Pachetul nu va fi imprimat orice informații despre companie sau LOGO-ul nostru.

ATENȚIE, vă RUGĂM: A. atunci Când plasați comanda, vă rugăm să lăsați dimensiunea și culoarea numărul pe care doriți să cumpere .B.Puteți cumpăra orice amestecat elemente cum vă place, vom seta aceeași reducere ca prețul cu ridicata pentru tine.C.Vă rugăm să lăsați Feedback-ul Pozitiv atunci când aveți un frumos cumpărare cu noi.D.Despre feedback-ul , atunci când primiți bunuri ,dacă există o problemă cu privire la aceasta ,vă rugăm să contactați cu noi prin mesaj sau trademanager în curând , vom rezolva problema în curând , vă rugăm să nu ai încredere în noi.Nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a contacta cu noi .Multe mulțumiri pentru colaborare .

'

Etichete: mma rashgard, mens bumbac lenjerie de corp termice, ananas prosop, barbati maieu, bărbați lenjerie de corp de iarnă, verde chiloți, piciorul termică, termică pentru barbati lenjerie de corp, termică alb, calecon

Gen BĂRBAȚI
Tip De Element Long Johns
Numărul De Model 1059+1060
Nume De Brand AISMZ
Dimensiunea Pachetului 21cm x 12cm x 12cm (8.27in x 4.72in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Material Amestecuri De Poliester

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea