Dual USB Încărcător de Priza Bricheta Auto Adaptor USB Încărcător de Telefon cu Cablu de Cupă Tip

45.46lei

72.18lei

-37 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dual Incarcator Auto Bricheta USB Telefon cu Tigara Cablu Cupa-Tip

Puncte:

1. Elegant Ceașcă în Formă de Proiectare: 2-soclu bricheta adaptor este conceput pentru a se potrivi în mașină ceașcă titularul, camera de economisire și de a face masina mult mai ordonat.Acesta funcționează ca un perfect încărcare hub pe drum, poate simultan de încărcare telefoane sau alte dispozitive, atât pentru tine si familia ta, chiar și în bancheta din spate, pentru a preveni enervant de cabluri și adaptoare incarcator.

2. 2 Brichetă Soclu: să Ofere o putere totală de până la 80W (40W putere max pentru fiecare socket), acceptă utilizarea simultană pentru cel mai în mașină aparate portabile, cum ar fi GPS, Dash Cam, Purificator de Aer, Sat Nav, Hand-held Vacuum Cleaner, Umidificator Masina in 12V/24V de vehicule.

3. Două porturi USB: 2 porturi USB standard vă permite să rapid de încărcare 2 dispozitive simultan(Max 5V,3.1 A), suport Pentru Telefon 8 X 7 plus 7 6S 6 Plus/Pad Mini Air,Pentru S7 S6 S5/Fila, Pentru Nexus 5X 6P, Moto, Kindle și alte dispozitive USB.

4. On/Off Comutator: comutator Separat on/off pentru fiecare soclu.Trebuie doar să apăsați butonul pentru a activa sau dezactiva, nu este nevoie să conectați și dispozitivele, extinde durata de viață a dispozitivului și de economisire a energiei.Vă puteți concentra pentru a conduce, pentru a preveni distragere a atenției de la alte lucruri.

5. LED Afișare Tensiune: Conectat la priza de brichetă auto, led-ul indicator se va aprinde de monitorizare tensiunea bateriei de la masina in timp real.Se va aprinde atunci când tensiunea nu este în limite normale, convenabil de a verifica oricand pentru a preveni defalcare masina din conducere.Build-in 7A siguranță și de protecție a circuitelor, a preveni supraîncărcarea și scurtcircuitul.

Parametri:

Nume produs: Cana-tip Încărcător de Mașină

De intrare: 12V-24V DC

Ieșire: 5V/ieșire USB 3.1 a

Curent de ieșire: 3100 (mA)

Dimensiune produs: aproximativ 8,1 × 6.8 × 6cm/3.19*2.68*2.36 în

Temperatura de lucru:

Culoare: negru

Ambalare: culoare cutie ambalare, de 0,23 kg / bucata

Modele aplicabile: toate modelele

Caracteristici produs: incarcator auto, bricheta unul pentru doi

Caracteristici:

1.Elegant Ceașcă în Formă de Proiectare: 2-soclu bricheta adaptor este conceput pentru a se potrivi în mașină ceașcă titularul, camera de economisire și de a face masina mult mai ordonat.Acesta funcționează ca un perfect încărcare hub pe drum, poate simultan de încărcare telefoane sau alte dispozitive, atât pentru tine si familia ta, chiar și în bancheta din spate, pentru a preveni enervant de cabluri și adaptoare incarcator.

2.2 Bricheta: să Ofere o putere totală de până la 80W (40W putere max pentru fiecare socket), acceptă utilizarea simultană pentru cel mai în mașină aparate portabile, cum ar fi GPS, Dash Cam, Purificator de Aer, Sat Nav, Hand-held Vacuum Cleaner, Umidificator Masina in 12V/24V de vehicule.

3.Două porturi USB: 2 porturi USB standard vă permite să rapid de încărcare 2 dispozitive simultan(Max 5V,3.1 A), suport pentru iPhone 8 X 7 plus 7 6S 6 Plus/iPad Air Mini, Samsung Galaxy S7 S6 S5/Tab, Nexus 5X 6P, LG, Sony, Moto, Kindle și alte dispozitive USB.

4.On/Off Comutator: comutator Separat on/off pentru fiecare soclu.Trebuie doar să apăsați butonul pentru a activa sau dezactiva, nu este nevoie să conectați și dispozitivele, extinde durata de viață a dispozitivului și de economisire a energiei.Vă puteți concentra pentru a conduce, pentru a preveni distragere a atenției de la alte lucruri.

5.LED Afișare Tensiune: Conectat la priza de brichetă auto, led-ul indicator se va aprinde de monitorizare tensiunea bateriei de la masina in timp real.Se va aprinde atunci când tensiunea nu este în limite normale, convenabil de a verifica oricand pentru a preveni defalcare masina din conducere.Build-in 7A siguranță și de protecție a circuitelor, a preveni supraîncărcarea și scurtcircuitul.

Lista:

Cupa de tip Încărcător*1

Culoare Cutie*1

1) acceptam Al ipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie m ade in termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Etichete: nokia 1030 telefon, Nokia 8600, adaptor usb atasata, Nokia 6120, microfon adaptor usb, nokia touch screen, nokia n70, acer adaptor usb, hauwei adaptor usb, mic adaptor usb

Extern De Certificare De Testare CC
Nume De Brand BRYDIL
Element De Lungime 3.19inch
Tip De Material ABS
Caracteristici Speciale Incarcator auto bricheta
Numele Modelului EC0787
Tip De Element Bricheta
An Noi
Articol Greutate 0.22kg
Lățime Produs 2.68inch
Înălțime Element 2.36inch

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea