Fibre Coaxial De Conversie Bord

85.35lei

90.80lei

-6 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor fibra optică și cablu coaxial de intrare sunt convertite la I2S Philips format, care poate fi folosit cu R2R decodor DAC, care pot fi modificate pentru CD, digital placă turnantă, amplificator de putere, etc...Caracteristici ale acestui produs: 2. Utilizare original RX147 fibra optica cap. 3. Folosind CS8412 chip. 4. Placat cu aur RCA audio de bază. 5. 7-sursă de alimentare de 12V. 6. Standard IIS interfață.Calitatea sunetului este mult mai bine decât alte produse similare, inclusiv 8805, etc. sunt complet de neegalat, mai ales cele delicate înalte și căldura vocii umane sunt foarte evidente!

Alimentare: 7-12v singură sursă de alimentare, mai presus de 500MA, sensibile la sursa de alimentare, încercați să lucreze din greu pe sursa de alimentare, acolo va fi și câștiguri îmbunătățiri, este recomandat să utilizați o super-putere bună de bord I2S a 3 semnale principale 1. Serial ceas SCLK, de asemenea, numit bit de ceas (BCLK), corespunde fiecare bit de audio digital de date, SCLK a 1 puls.Frecvența de SCLK = 2 × frecvența de eșantionare × prelevare de biți. 2. Cadru ceas LRCK, (de asemenea, numit WS), este folosit pentru a comuta de date de canalele stânga și dreapta.LRCK de "1" înseamnă că datele de dreptul de canal este transmis, și "0" înseamnă că datele de pe canalul stâng este transmis.Frecvența de LRCK este egală cu frecvența de eșantionare. 3. Date seriale SDATA este audio datele exprimate în doi se completează În plus față de aceste trei linii principale: uneori, în scopul de a sincroniza între sisteme, un alt semnal MCLK este necesar pentru a fi transmise, numit master ceas, de asemenea, numit sistem de ceas (Sys Ceas), care este de 256 de ori sau de 384 ori frecvența de eșantionare.Unele decodoare nu folosi asta, lasă-l liber și lăsați-l în pace.i2s format este împărțit în Stânga justificate (mai puțin folosit), I2S format (care este, în formatul specificat de către Philips.Aceasta placa este ., de asemenea, numit Philips format) Și aliniat la dreapta (de asemenea, numit Japonez format, format normal).În scopul de a asigura transmiterea corectă a semnalelor audio digitale, expeditorul și destinatarul trebuie să utilizeze același format de date și lungimea.Desigur, lungimea de date pot fi diferite pentru I2S format.

Etichete: 51 bord, es9038q2m bord, interfață digitală usb, consiliul dac, dac, Intrare Coaxial, i2s de ieșire, ak4118, ieșire coaxială, ac3 dts

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea