Frunte Non-Contact cu Infrarosu Termometrul Corp ABS pentru Adulți și Copii cu Display Lcd Digital cu Laser Instrument de Temperatură 1set

15.44lei

18.83lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

62755 1 O a Doua Electric Frunte Termometru Non-Contact a Corpului Febră Cap Ureche Digital Termometru cu Infraroșu IR

Caracteristici: 1. Rapid temperatura de măsurare: măsurare timp de 3 milioane de ori.

9. Ecran mare de afișare: ecran Mare, ecran LCD, lumina de fundal alb, se poate afișa în mod clar valoarea măsurată sub nici o lumină.

10. Modificare setări: puteți modifica setarea parametrilor pentru a se adapta la temperatura sistemului de măsurare în diferite țări (pentru persoanele cu diferite culori de piele)

11. Infraroșu de măsurare: Că numai măsurile de radiații infraroșii semnalului emis de organismul uman, și nu pe pielea umană, care este inofensiv pentru organismul uman.Descrieri: Rapid măsurare a temperaturii, ecran mare, alarmă, viață lungă.

Casa de măsurare a temperaturii instrumente.Caietul de sarcini: dimensiune Produs: 150 * 95 * 44mm (LxWxH)

Culoare caseta dimensiune: 105 * 60 * 171mm

Masina greutate: 150g (inclusiv ambalaj)

Metal greutate: 110g

Gama de măsurare: temperatura corpului, modul de 32 ℃ -42.9 ℃

Mod de suprafață de la 0 ° -100 ° c

Greutate: 8-9KG

Acuratețe: ± 0.2 ° c în intervalul de la 35 ℃ -42 ° c ± 0.3 ° c în afara intervalului de 35 ℃ -42 ℃ măsurarea abaterii este de maximum ± 0,3 grade. (Folosind importate cu infraroșu de detectare a sistemului) Pachetul Include: 1 x termometru frunte Note: 1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2. Din cauza unor probleme personale tehnică de măsurare este diferit, nu poate fi de 1-3 cm de eroare de fizică.Vă mulțumesc!

Etichete: non contact thermomet, cifre multimet, gratuit termometru frigider, saună termometru digital exterior, seeed, camera termica infrar, thermomet, thermometr, infraroșu termometer digital, thermometre infrarouge

Numărul De Model Alte
Origine NC(de Origine)
Tip Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea