Wifi Smart IR Control de la Distanță Hub UFO-R1 Infraroșu Universal de Viață Inteligentă Tuya APP Unul pentru Toți ONLENY

36.01lei

52.98lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1.IR Control de la Distanță: Control de diverse aparate de uz casnic, cum ar fi aparate de aer condiționat, ventilatoare, TV, set-top box, etc. Distanța este mai mică de 8 metri.

2.Control Vocal:Cu Start Google, Amazon Alexa.Vă pot spune, "Alexa, setați aer conditionat temperatura de 26", asistentul inteligent va ajuta sa faci asta.

3.Operează prin intermediul APP: Descărcați tuya sau smart home APP, puteți controla dispozitivele de la distanță în telefonul dvs. smartphone.Astfel asadjust aer conditionat temperatura de pe drum acasă, porniți TELEVIZORUL, schimba canalele TV.Funcția de sincronizare este disponibil.

4.Learing Funcția:Dacă OZN-R1 Control nu a reușit să vă conectați cu alte controlere, utilizați funcția de învățare pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme.

5.Ușor de Utilizat:Conectați cablul în OZN-R1, descărca aplicația pentru smartphone, atunci când ați configurat cu succes, punct de operatorul dumneavoastră de uz casnic, apoi se va lucra.

Descriere:

1.Dispozitiv share:Împărtășiți-cheie pentru familia ta, multe APLICAȚII de control OZN-R1 control de la distanță.Minereu-o singură Aplicație de a controla mai multe dispozitive.

Caietul de sarcini:

Model: OZN-R1

Material: Plastic

Culoare: Negru

Tip:Rotund, Pătrat(Opțional)

Pachetul Inclus:

1 x control de la Distanță

1 x cablu USB

1 x Instrucțiuni engleză

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: ir control de joc, controler infrarosu universal, led rf, ir inteligent wifi viata, infrarosu inteligent, tuya de la distanță, control infraroșu, MoesHouse, aqara usa, ir de la distanță wifi

Utilizarea .
Origine NC(de Origine)
Comunicare Wireless IR
Nume De Brand ONLENY

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea