Ciclism Rutier Jante de Carbon 700c Full Carbon Drum Jante 38mm Clincher/Tubulare 3k/12k/UD Formă de V, în cel Mai bun Drum Biciclete Roți Jante

527.72lei

643.55lei

-17 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

700c Full Carbon Drum Jante 38mm Clincher/Tubulare 3k/12k/UD Formă de V În 23mm Latime

is_customized:Da

Nume de Brand: OEM

Sistem De Frânare:V-Brake

Aplicabile Biciclete:Biciclete De Munte

Finisare:Mat, Lucios

rim Material:Carbon

Dimensiune:700c

A Vorbit Gaura:16-36

Exterior latime:23 mm

Material:Toray T700

Țese:UD 3K 12k 15k argint 18k 18k

Tip:clincher/tubulare

Descriere Produs

Pentru orice întrebare, vă rugăm să dau un mesaj,vă vom răspunde în termen de 12 de ore

Vom accepta ordinele de OEM, vă rugăm să ne trimiteți logo/design în format PDF, format AI, și toate

detalii .

MOQ: 1pair

secțiunea

Limita de greutate : 120 kg(versiunea de producție)

Max Presiune în Pneuri : 150psi Max Vorbit Tensiune : 180kgf CALIFICARE a forței de MUNCĂ INTENSIVĂ :

Jante de Carbon sunt scumpe pentru a produce.Ei au nevoie de multe ore de muncă calificată cost, comparativ cu jante de aluminiu, și de multe ori materialele cost.Fiecare fibra de carbon mucegai oțel este CNC prelucrate pentru mai multe zile pentru a termina, aproximativ 1 săptămână de prelucrare pe janta.În China fibra de carbon costa aproximativ 40 dolari pe janta.Apoi, pentru a produce jante necesită mașini de mare pentru a pompa și de vid interior vezicii urinare și se încălzește foarte greu matrite de oțel, apoi, după răcire mucegai, pop dur rim și fișierul de mână și nisip rășină se strecoare în timp ce în matriță, găuri, și apoi termina de pictat, înainte de inspecție QC și în cele din urmă de ambalare pentru transport.În contrast, jante de aluminiu sunt mașină de făcut, de la materii prime la bare de metal introdus într-o mașină și prins în forma în metal role.Apoi laminate din aluminiu este masina de fixat și sudate, găuri forate, si vopsite, rareori atins de mâini, cu excepția de a stiva de metal brut bara de pe masina, transferul de la gaura mașină, apoi se deplasează la cabina vopsea, înainte de QC de inspecție și de ambalare pentru transport.Fiecare fibra de carbon janta costurile de 6 până la 8 ori mai mult în muncă și materiale decât aluminiu janta.

Parte Descriere

1. Intensitate: core tech din fibra de carbon janta este Lay-Up (include conținut de carbon de rășină.unic de stabilire a fibrei de carbon preimpregnate.utilizarea de carbon unghiulare, hidraulice integrate de turnare condiție).În mod normal, conținutul de rășină va afecta intensitatea și greutatea jantei, de 90 de grade preimpregnate poate îmbunătăți rigiditatea de echitatie, 30 de grade preimpregnate poate îmbunătăți anti-torsiune.Nostru Lay-Up de design s-a bazat pe mock de testare de la proprietate fizică mașină și practice de echitatie de testare.Lay-Up caracteristică este de mare intensitate și lumină greutate.

2. Preț: prețul Nostru a fost rafinat de calcul și fără intermediar costuri suplimentare.TE ROG NU COMPARA PREȚUL NOSTRU CU CEILALȚI.Garantam toate părțile noastre vândute sunt cu mare cantitate și preț rezonabil.

3. Aspectul Personal cererii: Dacă preferați personalizate logo-ul în loc de logo-ul, vă rugăm să furnizați ai poza cu noi după tine pentru janta Semifabricat, atunci am putea personalizate-personalizate logo-ul de pe motocicleta.

Sau te întreb un singur și ediție limitată de biciclete doar datorată de tine, ne pot proiectarea și personalizate-personalizate pentru tine în funcție de cerințele dumneavoastră de la full tilt.

4. Orice piese preferate, cum ar fi hub, ai nevoie doar pentru a ne anunța hub-ul, marca și tipul, am putea cumpăra și de asamblare pentru tine în China gratuit.

5. Refuza Fals: Niciodată speranța de a cumpăra o cantitate mare de produse de branduri internationale cu un preț scăzut.Avem mai mult de 7 ani experiență în branduri de renume internațional fabricarea, toate produse de noi are un singur număr de urmărire și toate produsele vândute de noi sunt superia.Mențiune: vă RUGĂM să NU CUMPERE ORICE FALS, PENTRU MOTIVE DE SIGURANȚĂ.

Etichete: 700c roți, carbon rim tubulare, 700c osiei montate, jante de carbon, 700c aluminiu, 22 inch biciclete, lert roti 700c, anvelope tubulare, larga de jante de carbon, bicicleta oglinda retrovizoare

Greutate 350g Tubular/410g Clincher +/-30
Numărul De Model DRUMUL RIM
Sistem De Frânare V Brake
Drumul de carbon janta Oem
Transport GRATUIT
Dimensiune 700C
Finisare mat lucios
SUPRAFATA Mat/Lucios
Aplicabile Biciclete Biciclete Rutiere
Roata Material de carbon
Găuri 16-32 găuri
frână Rim Frână
logo-ul Personalizate
Finisaj 3k/12k/UD
Sfarcurile Externe/Interne
A Vorbit Gaura 24-36

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea