Golf Telemetru cu Laser Range Finder Instrumente Optice Mileseey PF03 600M 1000M și 1500M de Măsurare pentru Vânătoare, Golf, Curse de

294.34lei

408.80lei

-27 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

China Post

SG post

Netherland Post

Suedia Post

EMS

UP

DHL

Fedex

Timpul de livrare (Rusia, Belarus, Ucraina, Brazilia)

30-60

Zile

30-60

Zile

30-60

Zile

30-60

Zile

15-60

Zile

N/A

N/A

N/A

Timpul de livrare(cele mai dezvoltate)

7-35

Zile

7-35

Zile

7-35

Zile

7-35

Zile

3-15

Zile

3-7 Zile

3-7 Zile

3-7 Zile

Baterie

Nu

Nu

Da

Da

Da

Nu

Nu

Nu

De urmărire on-line

3-5 Zile

3-5 Zile

3-5 Zile

3-5 Zile

2-3 Zile

1-2 Zile

1-2 Zile

1-2 Zile

Remarca

2-7 Zile

2-7 Zile

2-7 Zile

2-7 Zile

2-5 Zile

2-7 Zile

2-7 Zile

N/A

1. Aproximativ 15 zile lucrătoare de la primirea de plată( în funcție de cantitatea efectivă).

2. De Urmărire Nr.va fi trimis la tine după naștere, și vom urmări bunurile pentru tine până când vei primi.

Unele țări ca Rusia va vom trimite produsele la Shenzhen Depozit sau Hong Kong Depozit, vă rugăm să verificați de mai jos timp de livrare

Avantajul de produs

Mileseey China primul auto-a dezvoltat automată optice de calibrare ajustări și de produs, linie de producție, astfel încât produsul precizie mai sigure.Linii de producție automatizate pentru a asigura eficiența producției, producția anuală este de aproape un milion de unități.

Serviciile Noastre

După Vânzarea De Servicii

1. Toate bunurile vor fi inspectate și testate înainte de expediere.

2. Satisfacția clientului este cel mai important lucru pentru noi.Dacă aveți orice probleme sau întrebări, pls contactati-ne prin Trademanager sau e-mail.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Ce Pot Face Pentru Tine:

1. Calitate si Servicii la Mileseey: Nostru prioritara 1 a fost întotdeauna de a oferi clienților noștri cu produse de mare calitate și servicii superioare clientilor.

2. Leadtime rapid: Suntem dedicat pentru a furniza cele mai rapide ori de răspuns și de a lucra din greu pentru a se asigura că toate termenele sunt respectate.

3. Prețuri imbatabile: Ne străduim continuu pentru a găsi modalități de reducere a costurilor de producție, și trecerea de economisire pe la tine.

4. Gradului de Conștientizare de Brand: obiectivul de orice brand puternic este de a atinge un nivel de conștientizare care insuflă ideea de calitate și de valoare în toate potențialii clienți.

Suntem Împreună:

Mileseey este dispus să dezvolte și să lucreze împreună cu întreaga lume agenți și distribuitori.

Mereu,pe drum; a Lucra împreună, de a schimba lumea.

Taxe Vamale Și Impozite

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile poștale.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

Politica De Returnare

1. Dacă primiți elementul sub o problemă, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile cu fotografii.Vom încerca să rezolve problema cu tine.

2. Dacă ai încercat toate metodele pe care le oferim, dar încă nu poate rezolva problema.Am putea avea pentru înlocuire, vă rugăm să trimiteți elementul rau înapoi la noi prin posta, e-mail de aer (NU accpet DHL, UPS, FEDEX, TNT).Atunci când numărul de urmărire on-line, vă vom trimite unul nou nout.

3.Noi vă va oferi un discount pentru urmatoarea comanda sau trimite aleatoriu darul de a reduce costul de retur.

4. Dacă vrei să returnezi produsul pentru nici un motiv, întorcându-se costul de transport maritim va fi a ta.După ce vom primi revenind unitate, vom investiga unității în termen de 7 zile.Apoi va vom trimite plata parțială făcută de tine.Ne va lua costul de transport le-am trimis.Vă rugăm să înțelegeți amabilitate.

Etichete: metru distanta sndway, slingshot, pentru hunt, hunt telemetru, instrument muzical, telemetru rezistent la apa, mitra de măsurare, range finder golf ft, golf laser range finder, mileseey range finder

Golf Traiectoria De Compensare Da
Numărul De Model PF03
Unitatea de măsură M/M
Precizie De Măsurare +-1m
Dimensiune 118*77*41MM
Nume De Brand MiLESEEY
Viteza De Măsurare 18-300 km/h
Putere Tip Baterie-Alimentat
Gama 5-1000m
Model variind de telescop PF03
culoare albastru
Clasa Laser Class1
Măsurarea unghiului Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea