PUHUI T-937M Desktop Cuptor Reflow T937M Plumb Reflow Statie de Lipit BGA SMD, SMT Rework Pe T 937M Reflow Val Cuptor

2 428.03lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Autorizat PUHUI T-937M Desktop Cuptor Reflow T937M Plumb de Lipire Reflow Cuptor BGA SMD, SMT Rework Pe T 937M Reflow Val Cuptor

Nu vom livra acest produs prin zboruri IEFTINE China Post AIR MAIL pentru TRANSPORT GRATUIT de Promovare.Că va fi prea lent și nu în condiții de siguranță.Am expediat doar prin EMS/FedEx/UPS/DHL/TNT pentru guarrante în condiții de siguranță și rapid de livrare!AI ÎNCREDERE ÎN NOI, NE FACE MAI BUNI!

INFRAROȘU IC ÎNCĂLZIRE T-937M este un micro procesor controlat reflow-cuptor.Acesta poate fi folosit eficient pentru lipire diverse SMD si BGA componente.Întregul proces de lipire poate fi completat în mod automat și este foarte ușor de utilizat.Acest aparat foloseste un puternic infraroșu de emisie și de circulație de la fluxul de aer cald, astfel încât temperatura este ținut foarte precis și uniform distribuite.

O fereastră sertar este conceput pentru a ține piesa de lucru, și permite în condiții de siguranță de lipit tehnici și manipularea SMD/SAC și alte mici piese electronice montate pe un PCB de asamblare.T-937M poate fi folosit pentru a automat rework lipire pentru a corecta rău lipire articulatiilor, elimina/înlocui rea componente și complete de inginerie mici modele sau prototipuri.

Caracteristici:

(1) O mare infraroșu de lipit zona.Eficiente de lipit suprafata: 350*400mm; acest lucru crește gama de utilizare al acestui aparat drastic și de a face o investiție economică.

(2) Alegerea de diferite lipit de cicluri.Parametrii de opt cicluri de lipit sunt predefinite și întregul proces de lipire pot completat automat de Preîncălzire, se Înmoaie și prin Reflow să se răcească.

(3) de căldură Specială și egalizare a temperaturii cu toate desenele.Folosește până la 3300 de Wați de energie eficiente de încălzire cu Infraroșu și de circulație a aerului pentru a re-flux de lipire.

(4) design Ergonomic, practic și ușor de operat.Bună calitate a construi, dar, în același timp, lumină greutate și o dimensiune redusă permite T937M pentru a fi ușor de banc situat transportate sau depozitate.

(5) numărul Mare de funcții disponibile.La T937M poate lipire cel mai boss-ochi sau dubla-fata placi PCB piese de mici dimensiuni, de exemplu CIP, SOP, PLCC, QFP, BGA etc. Este ideal rework soluție de singur se execută la cerere loturi mici de producție.

Panoul De Instrucțiuni:

Caietul de sarcini:

Model: T-937M

Eficiente de Lipit max suprafata: 350 x 400 mm

Putere nominală: 3300W

Interval De Temperatură: 0 °C -350 °C

Procesul de ciclu: 2~16 min

Tensiune de alimentare: 110V~240V

Frequecy: 50Hz~60Hz

Dimensiune produs: 473 x 466×290mm

Dimensiune ambalare: 500×500×300mm

Net greutate: 20.7 kg

Greutate brută: 22.0 kg

Lista De Ambalare:

1 x Cuptor Reflow T-937M

1 x Cablu de Alimentare

1 x Siguranțe

1 X CD Cablu de Comunicație

1 x Manual de Utilizare (CD)

Remarca:

Tensiunea ar putea fi 110 V/60 Hz sau 220 V/50 Hz (optional).În mod implicit, vom livra produsul cu tensiune și frecvență standard în țara destinatarului.Dacă ai nevoie de ceva diferit, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj.

==================== O Alta Notificare ====================

Plata:

* Acceptam ESCROW și alipay aici.

* De asemenea, vom accepta Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram, etc. Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați dacă doriți să utilizați aceste plăți.

Transport:

* Nu vom livra acest produs prin Singapore /hong kong/ China Post Air Mail sau alte ieftină și mult timp căile de transport maritim.Pentru că ele sunt greu de a urmări și va dura mai mult timp.În special, ele nu sunt atât de sigur.

* Vom folosi FedEx/DHL/UPS/TNT/EMS pentru rapid și în condiții de siguranță de transport maritim.Vom folosi cea mai convenabilă atunci când vă cumpărați produsul.

* Înainte de expediere, vom pack fiecare produs bine pentru tine.Și vă rugăm să verificați coletul atunci când îl primiți. * Ca bateriile aparțin mărfuri periculoase,ele nu sunt disponibile pentru transport aerian acum.Pentru elemente includ bateriile în magazinul nostru, nu vom pune bateriile în pachetul de livrare.Poti cumpara baterii la locația dvs. în mod liber.Vă rugăm să rețineți acest lucru.

* Dacă aveți cerințe speciale pentru transport maritim, vă rugăm să ne anunțați în avans.

Garanție:

* Noi oferim 12 luni Garantie pentru toate produsele noastre!

* Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre atunci când le primiți, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

* Dacă elementul este defect în 1 lună pentru produsul motiv, vă vom trimite un înlocuite cu piese de schimb, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

* Dacă elementul este defect, după 1 lună, puteți trimite-l înapoi la noi.Vom repara pentru tine gratuit de cost și trimite-l înapoi la tine, dar tu ar trebui să suporte costul de transport maritim..

Remarca:

* Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea feedback pozitiv de Cinci Stele, data viitoare vei primi $1 discount pentru fiecare produs.Dacă există orice problemă, vă rugăm să ne anunțați în timp, precum și.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă sprijini pentru a rezolva acest lucru.Vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ, fără o comunicare prealabilă.Sper înțelegere și mulțumesc în avans.

Etichete: bga reflow, cuptor reflow, lipire t, cuptor smd, cuptor smt, T962, reflow, rochie ocean, bga cuptor, ir stație

Temperatura De Ieșire 0 -350 grade Celsius
Temperatura De Stabilitate Excelent
Nume De Brand puhui
Intrare Voltagle 110V/220-240V
Dimensiuni 350x400mm
Certificare CE
Putere De Ieșire 3300W
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model T-937M

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea