Artificial Verde Eucalipt Ghirlanda De Frunze De Fals Viță-De-Vie Rattan Plante Artificiale Coroană De Flori Decor De Perete Decor De Nunta

46.25lei

66.07lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

(1) Eucalipt simbolizează cadouri și amintiri, decorate cu flori de aceeași culoare, prezentând un aspect proaspăt și elegant sentiment.Poate fi agățat pe perete sau așezat pe masă, aducând un suflu proaspăt în spațiu, foarte potrivite pentru decorarea spațiului acasă.

(2) frunza verde coroană este proiectat cu vii și naturale, frunze de Eucalipt, care este un manual de sezon decor acasă, care combină un robust cununa de bază și frunze verzi.

(3) Perfect pentru a adăuga un pic de verdeață pentru decor, cum ar fi agățat pe ușa de la intrare, living, șemineu, dulapuri, pereti, ferestre, rafturi și alte locuri care iti plac.Noastre multi-funcțional ghirlanda cu siguranta va fi un excelent plus la orice decor, sau un cadou special pentru o persoană specială sau de ocazie!

(4)Manual,plin de artificial verde frunze de eucalipt .Realizate cu materiale de înaltă calitate,frunzele de eucalipt nu va cădea.Ușor pentru a stoca și pot fi utilizate în mod repetat.Întreaga coroană de flori arata foarte realist și vibrante.

Material: pânză de mătase și PE (plastic)

Dimensiune: întregul diametru este de aproximativ 42CM

Mare Eucalipt Ghirlanda*1

1.Datorită manuală de măsurare și metode de măsurare diferite, dimensiunea reală ar putea fi ușor diferite.

2.Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.

Etichete: rustic coroană din frunze de, ghirlanda de frunze de salvie, frunze reale garland, ieftine coroană din frunze de, garland garland, frunze de viță de vie garland, foita de aur garland, frunze de smochin garland, coroană din frunze de măsline, simțit coroană din frunze de

Flori De Stil Flori String
Clasificarea Flori Artificiale
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model HG26490A1
Ocazie Nunta
Material Plastic
Stil Flori
Tip Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea