Ikase Magazin de Lichid de silicon telefon mobil caz pentru iphone x xr xs max microfibra Soft touch caz acoperire pentru iphone 8 7 6 6s plus

19.20lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Lichid De Silicon Caz De Telefon

T a forma din silicon carcasa se potriveste perfect pe butoanele de volum, butonul lateral, și curbele de dispozitiv .O captuseala moale din microfibra pe interior vă ajută să vă protejați Telefonul.La exterior, matasos, moale la atingere finisajul exterior din silicon se simte foarte bine în mână.Și puteți să-l păstrați tot timpul.

Note: din Cauza la lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pe imagine poate fi ușor diferită de culoarea elementului.Multumesc pentru amabilitate, înțelegere!

[S pecial Design]: Construit pentru tine.Acest lichid de silicon caz,dă durabil, de două-strat de construcție armat pentru durabilitate și netedă atinge vreodată.În Plus, interior microfibra perna eliberează orice abraziune care pot să apară prin îmbrățișarea fiecare colț. [Epic Precizie]: Silicon de caz își urmează fiecare linie și formă de lichid de silicon caz se potriveste perfect pe butoanele de volum, butonul Adormire/Trezire și curbele de dispozitiv.Tactil butonul acoperă cu o sensibil la atingere și ușor de acces. [Elegant și Stilat]; premium Silicon caz iese în evidență și conferă încredere și gust estetic la stăpânul său.Se păstrează întotdeauna uscat și curat, deoarece este foarte ușor de a șterge praful și murdăria de pe caz. [Ușor de Curățat]: Orice pata care devine pe caz s-a șters ușor cu o cârpă umedă.păstrați Telefonul caz întotdeauna curat stare.

Etichete: home sistem inteligent, acasă inteligent, app sexul, bluetooth vibrat, comutator wifi, aplicație jucărie sexuală, picior de spălare, tracker, app penis artificial, bluetooth sex

Caracteristici Moda
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul Da
Funcția Anti-knock
Design Simplu
Tip Montate Caz
Compatibil Marca Apple iphone
Nume De Brand ikase magazin
Compatibil Model de iPhone IPHONE 8 PLUS

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea