Perie De Curățare Faciale Silicon Rezistent La Apa De Curățare Instrument Portabil Electrice Portabile Facial De Curățare Perie Mini Porilor Filtrului

41.71lei

81.80lei

-49 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Electrice Portabile, Perie De Curățare Faciale Silicon Rezistent La Apa De Curățare Instrument Portabil Facial De Curățare Perie Mini Porilor Filtrului De Spălat Fața Instrumente De Îngrijire A Pielii

Caracteristici

1. Non-toxic și silicon moale perie de cap cu densitate mare de peri va livra piele-friendly și de îngrijire blând pentru fata ta, pe scară largă, potrivit pentru toate tipurile de piele.

2. De înaltă frecvență de vibrație, până la aproximativ 8000 de ori pe minut poate purifica eficient porii și de viață de până la piele.

3. 5 reglabil unelte sunt disponibile pentru gratuit comutatorul de viteză pentru a satisface pe deplin personalizate intensitate cererile cu un singur buton de control.

4. IPX6 impermeabil, complet lavabil design permite o curățare ușoară și de a menține, puteți să-l utilizați în duș cu îmbunătățită cu ajutorul siguranță.

5. Ergonomic eficientizarea corpului permite confortabil si sigur de prindere, ușor și portabil pentru confort de transport, poate fi folosit la domiciliu sau în timpul călătoriilor.

6. Built-in baterie reîncărcabilă baterie de 300mAh poate fi perceput direct, lumina LED-uri în partea de jos vă va oferi clară indicație de încărcare pentru instant status monitor.

7. O necesitate de zi cu zi de îngrijire facială, fără efort, ajuta la eliminarea reziduurilor de machiaj, unsoare, puncte negre, și mai mult, de asemenea, poate micsora porii cu adâncime de performanță de curățare.

Caietul de sarcini

Material: ABS+Silicon

Culoare: Ca Imagine Afișată

Tensiune Nominală: 3.7 V

Curent nominal: 200mAh

Adaptor de alimentare: 5V 1A

Indice de impermeabilitate: IPX6

Capacitate baterie: 300mAh

Timp De Încărcare: Aprox. 2 Ore

Folosind timp: Aprox. 2-3 Ore

Indicator De Încărcare: Roșu ... De Încărcare, Lumina Verde -- Complet Încărcat

Frecventa: 8000 de ori/minut

Viteza De Ajustare: 5 Viteze

Unitatea De Dimensiune: Aprox.188.5*36.5*22.3 mm/7.42x1.43x0.87in

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de cumpărare.

Culoarea de elementul real poate diferi de imagini din diferite ecrane de calculator și setările de afișare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pachetul Inclus:

1* Mână-Instrument de Curățare Facial

1* Cablu De Alimentare

1* Manual De Utilizare

CLIENT SERVICE

Vă rugăm să Rețineți Culoare și diferența de mărime: datorită rezoluției ecranului, efectul de iluminare și măsurarea errorthe realobjects poate fi un pic diferit pentru poze, sper înțelegere.Multumesc mult!!!Vom face noastre cele mai bune pentru nava ta parcelă.Furnizarea de produse de calitate și un serviciu bun este misiunea noastră busines Dacă aveți probleme la primirea coletului, vă rugăm să comunice cu noi pentru a găsi o soluție mai bună decât deschiderea unui litigiu.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră.Te rog verifica coletul inainte de a semna pentru ea.Dacă vă este încălcat, vă puteți refuseit și să ne contactați.De plată QIWI, Bani Web, Visa, MasterCard, Western Union, Maestro card de debit, Boleto și banca transfe opțional recent, Mai mult de plată va fi disponibil pe Balioilhaircare.ro în viitor.De transport maritim Pentru a proteja atât cumpărători și vânzători, va dura aproximativ 24 de ore pentru Balioilhaircare.ro pentru a verifica plata.După verificare, toate elementele vor fi trimise în termen de 3 zile, dar cât mai curând posibil, vă Rugăm să confirmați ADRESA dvs. de ORDINE CORECTĂ,sau va asuma responsabilitatea pentru orice taxe că,de la o adresă greșită.Transport gratuit pentru cele mai multe dintre articole, dar pentru unele țări, puteți plăti ceva în plus costul de transport maritim.Genrally vorbind, timpul de livrare este de 20-60 de zile.Dacă ai nevoie rapid de transport maritim, vă rugăm să ne contactați în avans.Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, am sincer sper că ne va lăsa FEEDBACK-ul POZITIV cu 5 STELE.Între timp, vom lăsa, de asemenea, feedback-ul pozitiv pentru tine.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau pentru orice probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi 1-3 stele feedback neutru sau negativ.Ne va răspunde la tine în 24 de ore, și să vă ajute pentru a rezolva problemele.Politica de returnare Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în starea inițială.Cumpărătorii plătesc costurile de returnare pentru propria ta responsabilitate.

Etichete: nominală sonic fata perie, scrub facial, foreo, silicon facial de curățare, curata perie faciala, xiaomi inface electric adâncime de curățare facial massag, demachiant facial perii, de strângere a pielii instrument, finisher de siliciu, mare perie de curățare

Dimensiune 8.98X3.15X1.38inch/22.8x8x3.5cm
Suport Picătură Navă
Tip De Element Perie
Tensiune Standard 110V(不含)-220V(不含)
Material Silicon
Folosind timp 2-3 ore
Caracteristică 5 viteze reglabile
Numărul De Model Electrice portabile Facial de Curățare Perie cu mâner
Capacitatea bateriei 300MAH
Timp De Încărcare 2 ore
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Funcția Pielea Mouisture

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea