40mm 32 Ohm Bass Driver Căști Unitate de 40mm Patternless Diafragma Difuzoare Bass Super HiFi Speaker 113dB/W

82.01lei

102.49lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Această membrană este fierbinte apăsați turnare prin mai multe materiale, rogojini model cu material special, anti-rid și anti-toamna, dur și elastic, împreună cu puternic magnetice cupru placate sârmă de aluminiu, frecvență mare, puternic tunability.

Caietul de sarcini:

Nume: super bass driver căști unități

Tip: dinamic

Utilizare: pentru HiFI

Frecventa: gamă completă de 20-20000KHz

Rata putere: 0.05 W

Impedanta: 32ohm

Sensibilitate: 113dB/W

SNR: 1dB

Pachet: 1 pereche de căști driver unități

Instrucțiuni: driverele sunt testate înainte de expediere, vă rugăm să verificați drivere cu un multimetru înainte de lipire-le, sau nu ne asumăm responsabilitatea pentru ea.Culoare spot este pentru polul pozitiv +, cealaltă parte este pentru negativ -.De lipit cu mai puțin de 3 secunde.În caz contrar, bobina de voce sau placa de circuit poate fi ars cu ușurință.

AMBALAJE de referință

SERVICII Produse de Înaltă Calitate.Comenzile vor fi expediate în termen de 3-5 zile de la efectuarea plății.Servicii pentru clienți dedicat.NOTĂ

Pentru a se asigura livrare rapida, vă rugăm să verificați detaliile comenzii (numele complet/ adresa/ cantitatea/ numărul de telefon) înainte de a face plata.

Etichete: căști suport de lemn, hi-fi speaker, căști difuzor unitate, Unitate difuzor 40mm, unitate difuzor woofer, 2 inch difuzor unitate, 50 mm difuzor, 40 mm pentru căști difuzor, ghxamp, Difuzor de 40 mm

Tip De Element Unitate Difuzor
Material Metal
Nume De Brand QIGOM
Numărul De Model H777
Caracteristică patternless
Dimensiune 40mm
Impedanta 32 OHM
Origine NC(de Origine)
Pachet Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea