Tangada Femei de Moda Stil francez Broderii Vintage Cardigan Tricotat Pulover Feminin, Chic, Casual, Slim Topuri BE166

112.03lei

160.05lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi. 2. Timp de livrare: Înainte de a ne putem livra comanda dumneavoastră, trebuie să vă pregătiți produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente.Timpul necesar pentru a pregăti elemente pentru transport este separată de timpul de livrare, dar nu vă faceți griji, timpul obiceiul fi lung.Vă mulțumim pentru înțelegere!

1.Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM.Multumesc!!! 2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

Etichete: lână alpaca cardigan, cardigan, flori pulover, rochie tangada, cardigan femei, biroul pulover, trunchiate om, butonul de jos cardigan, cloud jumper, broderie simplu pulover

Origine NC(de Origine)
Maneca Stil Regulat
Varsta Varsta 18-35 Ani
Lungime maneca(cm) Plin
Decor Buton
Model Tip Florale
Numărul De Model BE166
Gen FEMEI
Tip De Închidere Singur Pieptul
Stil vintage
Grosime STANDARD
Guler O-Gât
Îmbrăcăminte Lungime Scurt
Material Poliester
Nume De Brand Tangada
Compoziția Materialului Poliester
Sezon Iarna

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea