DIY de Soia, Ceară de Lumânări Și de Tămâie de Flori lucrate Manual cu Parfum kaarsen mallen Ceara 6 Zăbrele Mucegai Silicon Săpun Mucegai 3D Matrite

22.01lei

64.75lei

-66 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

notificare de Plată 1.Am prefera plata prin ESCROW, care este de securitate pentru tine. 2.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa, codul poștal și numărul de telefon este corect înainte de a comanda.De transport maritim 1.Când plasați o comandă,vă Rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. 2.Daca comandati mai mult de 200 de dolari sau mai mult de 2KG,Ne va livra de către EMS sau DHL sau UPS .Notă:taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumparatori'responsibility.Politica De Returnare 1.Va garantam risc zero experiență aici. 2.Oferim rambursare completă, dacă produsul are probleme de calitate.Feedback-ul 1.Scopul nostru este de 100% feedback pozitiv și 100% satisfacție a clienților.Facem cel mai bun pentru a servi clientul nostru.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Am putea lucra împreună pentru a rezolva orice diferend. 3.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Contactați-ne 1.Ați putea să ne contactați prin mesaj pe Balioilhaircare.ro sau e-mail-ne.Va vom raspunde e-Mail în termen de 24 de Ore. 2.Vom fi bucuroși să răspundă la orice întrebare aveți.Deci, vă rog, nu ezitați să ne contactați

Din Oțel inoxidabil Fitilul Lumânării Trimmer Lampă cu Ulei Tăiați foarfeca tijera tesoura Cutter Snuffer Instrument Cârlig Clipper stingator de Lumanare produse cârlig Fiecare grilă mică de 1,8 cm, fiecare celulă poate fi încărcat de ceara de 95 de grame, total instalat de ceară suma de 550 de grame.Ceara ideal grosime este de 1 cm.Aromoterapie ceara este plasat pe partea de parfum va fi distribuit aroma produselor, nu arde, nu este nevoie să adăugați fitilul lumânării.Pentru a face uscate tablete de ceară nevoie pentru a utiliza: silicon mucegai, de soia, ceară Albă, ceară de albine,, un recipient pentru topirea lumânări.

, termometru, pensete, flori uscate,ulei Aromatic, cânepă frânghie sau alte decorative coarda, catarama de metal, decorative cutie decorativ.Toate magazinele noastre sunt în vânzare.

1, soia, ceară și ceară de albine în conformitate cu proporția de 100G: 15G în topire lumânări în interiorul containerului

beewax

2, pot pune o cantitate mică de apă, topirea lumânare în oală, puteți fixat până când nu se întoarce.Apă-jacheta de încălzire .

3, Căldură, până la cel mai topesc, amestecand usor cu betisoarele până când lumânarea este topit.

4. Pentru a adăuga esențiale până în ulei de parafină lichidă este răcit la 60-70 de grade, astfel încât să se evite la temperatură înaltă, rezultată din evaporarea.

5. Raportul de ulei esențial și ceară lichidă este de 2-5%.

6 ceară lichidă în matriță, să acorde o atenție pentru a dreptunghiulare și ovale în formă de mucegai grosimea este de 1,8 CM, cele mai bune grosime de ceara film este de 1 cm.Controlul grosimii stratului de ceara lichid, nu prea gros.

7, atunci când ceara lichid ușor tulbure, cu ajutorul unei pensete din flori uscate în matriță.Trebuie să utilizați pensetă folder flori uscate, sau degetele ușor zdrobit lumânări, lăsând umflaturi, nu arata bine.

Așteptați până când complet răcit

8 din matriță, cu o cataramă de metal pe partea din față și din spate de ceara film pentru a instala una.

9 în cele din Urmă atârnă pe frânghie sau alte decorative coarda.Magazinul nostru pentru vânzare.

10 în caseta, ai terminat.

Ambalaj cutie magazin de vânzare, puteți design pentru tine, scrie scrisori pe care doriți să scrie și pictură.Ambalaj cutie magazin de vânzare, puteți design pentru tine, scrie scrisori pe care doriți să scrie și pictură.

Etichete: d face, celinny lumânări de ceară, tsleen lumanare led, mucegai lumânare forma, bombat matrite de silicon, vrac tămâie titular, d, silicon lumânare forme, 3d man tricou, ziua candel

Numărul De Model lumanare de pigment
Material ceara de soia
Produs Lumanare Trandafir Kit
3d matrite lumanari DIY Lumânare
Tip Aromoterapie
farbe pentru lumânare de ceară Lumânare Mucegai
manual Da
Caracteristică Parfumate
Nume De Brand CHUANGGE
Utilizarea BARURI
Forma Pilon
de soia, ceară de lumânare parfum lumânare

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea