MIG-200 3 in 1 Invertor sudura 220V Sudor, Sudura Invertor Mașină

999.54lei

1 098.39lei

-8 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

3 în 1 MIG / TIG / MMA Invertor sudura 200Amp Combo Sudare Masina de Sudare

Descriere Produs:

Multifunctional 3-in-1 MIG/TIG/MMA profesionist combo sudor, capabil de sudare de până la aliaj, otel, sudura otel, otel inoxidabil, cupru si Fonta.Se poate lucra bine cu sârmă și flux cablul de sârmă, ea are, de asemenea, Torta TIG și funcția BĂȚ, poate suda oțel și oțel inoxidabil perfect.Caracteristici & Detalii 【 IGBT INVERTOR 】- IGBT în tehnologia inverter caracteristici cu control de curent, de înaltă calitate,performanță stabilă;de Mici dimensiuni, lumină-a cântărit,ușor de operat,economice,practice.

【FLUX CORED WIRE 】- Lux cablurilor adaptoare se poate realiza cu ușurință airless de sudare.Sârmă umplută, eliberarea de sine metal-gaz inert, în timp ce de sudare, pentru a preveni oxidarea sudate parte.

【 DISTINCTE PANOU 】- Comutare modul de sudare cu ușurință.De asemenea echipat cu distinctiv monitor LCD care demonstrează tensiune și de amperi pentru inspecție.Este ușor de a inspecta și de a folosi.

【INTERIOR SÂRMEI】- de Înaltă calitate Integrat sârmei pentru a asigura buna alimentare cu sârmă,sudare reglabil de tensiune și curent.Du-te cu buna viteza medie și puternică cu motor mare.

【APLICAREA pe scară LARGĂ】- Potrivit pentru sudare normală subțire de oțel și fier, perfect pentru casa DIY si reparatii generale de muncă.Maner pentru transport, greutate redusa, design compact, ușor de tradus și de stocare.

Caracteristici Produs:

Caietul de sarcini:

---Eficienta: 85%

---Sudor Tip: MIG/MMA/TIG

---Tensiune: 1 faze 220v±10%

---Curent De Ieșire: 20-200 O

---Grad de protecție: IP21S

---Evaluat Ciclu de lucru: 200A @ 60%

---Viteza pe fir: 2.2-12m/min

Pachetul Contine:

---1 x MIG-200 Aparat de Sudura Invertor

---1 x Sudor MIG Lanterna

---1 x 2M Cabluri Cu Suport pentru Electrod

---1 x 2M Cabluri Cu Pământ Clemă

---1 x Masca Sudor Și Perie

---1 x Manual de Produse

Appliccation:

Porduct Imagini:

Etichete: sudează machin, plastic sudură, sudură, arc de sudare la rece masina, sudură în puncte, MIG MAG, multi sudor, cnc, sudor, 110 sudor, tig 9 wp

Numărul De Model DHJMIG-2003IN1001V2
Greutate 14.6

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea