Manechine Cap Moale de Mână și Picior Masturbari Simulare Papusa de Sex Păpuși de Silicon Sex Păpușă Sexuală Papusa Gonflabila Super Sexy

161.46lei

269.07lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Simularea cap, moale mâini și de picioare, integrat turnare, echipat cu un generator de gaz și un USB de încărcare de încălzire.Rezista la greutate: 150 KG Îmbrăcăminte: Pentru decor, fără haine în pachet.

Păpuși Pentru Sex Sfaturi De Întreținere

1. Curățare: Ușor colorate, puteți utiliza decolorizing pastă.Utilizați apă curată pentru curățare normală, și se adaugă body wash.Lucruri murdare, folosiți ulei de măsline sau alt ulei, se toarnă pe un tampon de bumbac, și puteți să-l curățați. 2. Peruca de îngrijire: leagă-ți părul și se spală peruca o dată la fiecare două luni.Nu freca în cercuri, doar frecati usor.După spălare cu apă și balsam, se amestecă bine, se înmoaie timp de o jumătate de oră, se scoate și se lasă să se usuce la aer.Dacă doriți pentru a face mai ușor, doar panglica și coada de cal. 3. Haine de vopsire: nu cumpara haine închise la culoare!Spălați hainele înainte de a le purta, și spălați-le o dată mai mult, papusa ta va avea un risc mult mai scăzut de vopsire, și apoi se aplică pudră de talc pentru papusa ta înainte de a purta!Ușor pătată cu ulei de lotiune.Serios, cumpara pasta de culoare și se aplică pentru 24 de ore, dar este coroziv și, în general, nu este recomandat. 4. Vaginale de curatare: Folositi un vaginale curat vândute în magazin, sau clătiți cu o conductă de apă.Apa va rămâne.Lasa copilul sta și apa va veni în mod natural, sau poți să dai lovitura cu un uscător de păr. 5. Machiaj: ulei de Masline pentru demachiere!Demachiant este, de asemenea, disponibile, pot fi eliminate, nu-și spală sprancene, asa ca nu alege culoare plumb, cosmetice pentru oamenii obișnuiți bine. 6.SM: TPE material, o puternică rezistență la rupere, și lăsând printuri de unghii va avea efecte.Dacă aveți de silicon, atunci vă sugerez să nu încercați din greu, pentru silicon, de obicei, nu au elasticitate, cicatricile sunt ireversibile, și unghii de imprimare nu se va stinge. 7. Depozitare: După eliberarea de aer, hidrogen sau heliu, a pus-o în portbagaj și cutie de depozitare frumos, dar nu uitați să înfășurați-l cu o pătură atunci când l-ai pus.Pudra de talc trebuie să fie aplicate în timpul cut-off time.Este important pentru a controla de ulei și de a preveni pătarea.Culori luminoase nu sunt ușor de vopsea, dar în cazul în care papusa are o mulțime de ulei, automat va absorbi culoarea.

DESPRE NOI

HoneyLuLu&LuLuYa

1.Nava în termen de 48 de ore

2.Sub acoperire de ambalare

3. Răspuns în termen de 24 de ore

4.1 $ Nelimitat Cupon

5. Asigurați-vă că nu pierde bani

SFATURI DE CUMPĂRĂTURI

HoneyLuLu&LuLuYa

PLATA

În prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar.

Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Balioilhaircare.ro în viitor.

PACHET MARITIM

AlI produsele noastre vor fi livrate către cumpărător adresa care a oferit de către cumpărători, vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plată.

După ce plata este finalizată, ne va livra produsele în termen de 48 de ore. (Vacanțe poate fi prelungit)

Se ÎNTOARCE

Am promisiunea de a garanta că nu veți pierde bani.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, buyershould

asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

CULOARE NEPOTRIVIRE

100% poze reale.Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive , vă Rugăm să în natură prevalează.

RATING DE CINCI STELE

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul și 5 stele, dacă vă sunt satisfiedwith nostru

ltemi și servicii.

Dacă aveți orice întrebări despre produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom garanta pentru a rezolva orice probleme și promit să vă păstrați de la a pierde bani.

Pachetele secrete, ascunse de ambalare; 3-strat de protecție, produsul are cutie proprie, livrare cutie de carton, rezistente la ploaie, umiditate-dovada, alb-argintiu pungă de plastic; document scris de: accesorii pentru calculator.

(10-35 ZILE)

(15-25 ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

(15-30 de ZILE)

HoneyLuLu

LuLuYa

1. După următoarele magazinul nostru, nu va fi cupoane exclusive de a folosi;

2. Puteți vedea diverse beneficii gratuite în hrana pentru animale;

3. Pe noi produse în fiecare lună, să acorde prioritate la proces.

+URMEAZĂ:

Dumnezeu va vedea și auzi toate astea!

Promitem să jur:

Responsabil în cele din urmă, nu te lasa

pierde bani.

Ia totul

doriți!

Dumnezeu ne va binecuvânta!Amin!

FEEDBACK-UL DVS. ESTE FOARTE IMPORTANT PENTRU NOI!

Element Descris:

Comunicare:

Viteza De Transport Maritim:

(opiniile)

(opiniile)

(opiniile)

5

5

5

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu

produsul și serviciul nostru.

Ne Pleaseleave pozitiv

feedback-ul și-un comentariu 5 stele!

Comunica în orice moment și de a răspunde în termen de 24 de ore la cele mai recente.

CONTACT ȘI FEEDBACK-UL

Etichete: adult sex păpuși transport gratuit, papusa de sex silicon, cap fleshlight, femeie sexyshop, silicon păpuși pentru sex limba, papusa de sex, inaltime papusa de sex tpe, sex gravide papusa, nud slingback, top umeri

Origine NC(de Origine)
material 02 Silicon
Nume De Brand LuLuYa
Tip De Element Păpuși Pentru Sex
material 01 TPE
Obscene Imagine Da
Numărul De Model 01 145158165cm
Numărul De Model Înălțime 155 cm
Material TPE+Silicon
Sugestiv Sexual Da
Numărul De Model 02 Păpuși Pentru Sex

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea