Sexy Femei De Moda De Talie Mare Fund De Ridicare Burtica Control Chilotei Slim Boxeri Fundul Enhancer Fesă Shapewear Lenjerie Prada Lift

35.06lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Note:

1. Compania noastra este binevenit picătură de transport maritim, en-gros și en-gros.Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom răspunde în termen de 12 de ore.

2. Va oferim 100% satisfacție de servicii pentru fiecare comanda si client, dacă aveți orice satisfacție sau insatisfacție, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3. După primirea comenzii sau de a nu primi comanda, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau dispută deschisă, să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema prin toate mijloacele.

4. 11-lea din fiecare lună este VIP ZI.Mai mult de discount, cupoane și repara suma off sunt în așteptare pentru tine!

Sfaturi:

1. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare pentru că a măsurii de mână.

2. Doar mână spală cu apă rece, te rog, nu se spală la mașină.

Descriere 1. Produs caracteristică: confortabil fund de ridicare, care este invizibil pot fi purtate în orice tip de pânză în orice anotimp. 2. Funcția principală:Furnizarea instantanee a corpului shapping,se adaugă hip dimensiune,ridica fundul si control abdomen/talie natural 3. Unic fără sudură detalii va spori stomac,șold,de jos și a abdomenului.Este confortabil de purtat și îmbunătățește toate formele si curbele. 4. Aceste elastic pantaloni scurți băiat instantaneu vă dau un impuls cu spate circular cut-out, care ridica și mucegai prada ta și un elastic de față, care oferă burtica de control 5. Slăbire coapsă și ridică fundul sexy din spate, ușor de fixare.Un impuls de încredere.Modelul Arată Sexy Femei De Moda De Talie Mare Fund De Ridicare Burtica Control Chilotei Slim Boxeri Fundul Enhancer Fesă Shapewear Lenjerie Prada Lift

Despre feedback-ul

Deschideți lista de tranzacție

Găsi

Faceți clic pe

Lumina

Despre transport

Este depinde de modul de transport maritim care o alegeți, vreme, timp de client diferite clearance-ul și așa mai departe...Dacă nu ați primi comanda în ordinea timpului de protecție, vă rugăm să ne contactați, și nu de a deschide un litigiu sau de a părăsi orice feedback-ul negativ , vă vom ajuta să se ocupe cu ea.

Despre culoare

Deoarece diferite de ecran de afișare are un mod diferit de a face cu culoarea, acesta va avea un anumit diferență de culoare de pe ecran diferite.

Despre retur

Contactați-ne imediat cu fotografie.Acceptam retur cu 7 zile vei primi.Pachetul ar trebui să fie forma originală.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema prin toate mijloacele pentru a ajunge la 100% satisfacție.

Despre taxe

Din cauza diferitelor politici din diferite țări, o țară este strict cu taxa de la taxele de import.Costul de transport maritim nu inclusiv orice taxe de import, de a cumpăra ar trebui să fie responsabil pentru taxele de import.

Cum să ne găsiți

Etichete: mens talie mare chilotei, deschis picioare talie shaper, butt lift pantalon, facial vapor, talie mare dimensiune chilotei, femeie cu fundul sexy, 3 în 1 de Talie Antrenor, fundul de ridicare, corset latex, burtă plat lenjerie

Nume De Brand Junlan
Tesatura Tip dobby
Nivelul De Control Firma
Obscene Imagine No
Formator Element Talie Mare Fund De Ridicare
Decor Dantela
Element Nume Fundul de Ridicare pentru Femei
Tip Fundul De Ridicare, Body Shaper, Control Pantaloni Slim Shapewear Lenjerie Chilot
culoare Bej,Negru
Sugestiv Sexual No
Gen FEMEI
Dimensiunea Shapers Pantaloni S,M,L,XL,2XL,3XL
Grosime STANDARD
Tip De Element Fundul De Ridicare,Fesă Pantaloni,Ehancer Prada Lift
Material Spandex
Numărul De Model Controlul Chilotei 207-XYK10
Shapewear Controlul Chilotei,Sală De Gimnastică Corset Tummy Control Chilotei

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea