1buc-Negru 3 Butoane Inteligente de la Distanță de Înlocuire Cheie Caz, Nici Chip cu Lampa Indicatoare se potrivesc pentru Passat / Volkswagen B5

16.72lei

24.57lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

>> Descriere Caracteristici:

- Elementul caz este făcut pentru material PP, non-toxic si inodor.

- Netăiate cheie masina este făcut pentru alb cupru, care pot îmbunătăți în mod semnificativ puterea, rezistenta la coroziune, duritate, rezistență.

- Cheie de caz.Fără electronice interne.

- Doar taie cheie lama, ia componentelor interne(includ sistem de imobilizare/transponder) de la telecomanda originală și puneți-le la cheia noastră de coajă,apoi sunteți gata!Nu este nevoie de nici o programare.

- Cel mai bun înlocuitor se potriveste pentru rupt sau uzat tastele, sau mare pentru o cheie suplimentare.Nume Model: E73 Caz Material: PP Culoare: Negru Piesa-Cheie Material: cupru Alb Culoare: Negru Aplicabile model de Masina: se Potrivesc pentru /Passat /Volkswagen B5 Atenție:

- Elementul nu este o telecomandă, este doar o cheie shell.Vă rugăm să ia internă de electroni (includ sistem de imobilizare / transponder) de la telecomanda originală și puneți-le la cheie shell.

- Te rog compara cheie shell, asigurați-vă că elementul este la fel ca produsul nostru.Notă:

1.Vom oferi imagini clare, măsurători, acolo unde este posibil.Vă rugăm să verificați cât mai mult posibil pentru a asigurați-vă că elementul este cea de care ai nevoie.

2.Vă rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm)

3.Culoarea de elemente reale pot fi ușor diferite de la listarea de imagini din diferite ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere.

4.Instrucțiuni Incluse.Instalare Profesională Este Foarte Recomandat. >> Pachetul include 1 x Înlocuire Cheie Cazul

Etichete: de bază R3, alarma sonoff, laptop lenovo butonul de alimentare, 3C0 959 752 BA, vw trecut b5 variant, non contact comutator, cheie vw passat, vw passat b4 variant, cheie de passat, vw passat variant b3

Tip De Material PP

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea