12 Culori De Vopsea Rezistent La Apa Model Fals Rana Cicatrici Ceara Ulei De Face Painting Halloween Machiaj Consumabile Efecte Speciale De Machiaj

36.71lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dimensiune:App 15.5(L) X 5(W) X 2(H)cm

Greutate: Aproximativ 160g

Pachetul Include:

1 X 12 Flash Culori Caz;

2X 12 Flash Culori Caz.

Nostru Unsoare Vopsele sunt ambalate într-un 12-culoare carcasa.Furnizarea de make-up artisti profesionisti cu 12 culori.Potrivit pentru orice tip de artistic machiaj sau efecte speciale de colorare.Culorile pot fi ușor umbrită împreună pentru a obține o mare varietate de efecte.

Ele pot fi, de asemenea, utilizat ca partid și de vacanță de machiaj pentru copii.Cel mai bun pentru crearea de nebun pare!cum ar fi distractiv tematice de petrecere, rochie fancy, halloween, carnavaluri,fiesta; urme de vopsea este un fel de ulei pe bază de pictura pe fata , nu pe baza de apa unul.

Note: 1.Ulei pictura pe fata uz profesional rezistent la apa demachiant. 2.Din cauza vremii calde, în unele zone, atunci când primiți pictura pe corp produse, poate fi din cauza vremii motive, rezultând în produse de topire, acest lucru este un fenomen normal, vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!

Descriere:

Pielea de ceara poate acoperi sprancene, poate crea zgârieturi, tăieturi, răni, etc.

Conceput pentru fals cicatrice rana pentru a realiza ca suprafața adevărat, un truc mare pentru a uimi și sperie prietenii.

Cel mai bun pentru crearea de nebun pare, potrivit pentru distracție tematice de petrecere, rochie fancy, Halloween, carnavaluri, festivaluri sau orice efect special de machiaj art.

Halloween-ul trebuie să aibă machiaj instrumente esențiale poate crea o bună atmosferă de sărbătoare.

Doar acesta poate fi folosit ca machiaj, te rog nu o lua în altă utilizare Ușor de utilizat pentru make-up de efect pentru orice eveniment special, o Idee de cadou pentru prieteni și familie

Etichete: machiaj ceara, efecte speciale de machiaj, machiaj de halloween, efecte speciale de machiaj carte, modelul vopsea set, machiaj vopsea, vopsea fata set, fals cicatrice ceara, cosplay machiaj, vopsea de corp alb

Ingredient în condiții de siguranță
NET WT Despre 135g
Nume De Brand Lanthome
Cantitatea 1 buc
Numărul De Model 12 Culori Corp Vopsele De Ulei

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea