Noi 2019 Crema De Masaj De Relief Durere În Mușchi Și Articulații Uleiuri Esențiale Dureri Musculare Unguent Cu Uleiuri Esențiale Dureri Musculare Răniți

17.30lei

28.86lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Origine: Thailanda

Caietul de sarcini: 100g

Termen de valabilitate: 3 ani

Produse

Dureri musculare dupa efort, oboseala musculara freca ca a doua zi, permițându-vă să re-spiritul de ori, efectul este magic Oh!Efectul calma dureri musculare, contuzii pentru o varietate de piese, vânătăi, dureri cervicale și lombare și tot felul de entorse, un efect semnificativ rapid și versatil!Atât pentru persoanele care lucrează mult timp pentru gât și dureri de spate cauzate de un computer, sport și entuziaști de călătorie a calma dureri articulare, într-adevăr valoare de recomandare!Nu are efecte secundare, nu depinzi de nimeni, provizii esențiale pentru toate vârstele!

Indicatii: dureri musculare, reumatism, artrita, entorse, contuzii, dureri articulare la persoanele în vârstă.

Ingrediente: menta, pur concentrat esența de medicina tradițională Chineză

Eficacitatea: torticolis, vânătăi, dureri de spate, dureri de umăr, dureri musculare, oboseala musculara, dureri de spate, vânătăi, entorse, dureri articulare la persoanele în vârstă.

Dozare: Pentru uz extern, se aplică și frecați ușor zona afectată, crește circulația sângelui, până la complet absorbit, de două-trei ori pe zi.

Atenție: nu dezghețare corpului de contact în ochi și piele, răni, dacă nu, vă rugăm să nu mai utilizați-l.Acest produs este doar pentru uz extern.

'

Etichete: creatina, mare durere alinarea patch, unguent dureri, dureri de gat ameliorarea patch, snazii crema de masaj, ameliorarea durerii patch red, crema de masaj de san, unguent, soma crema de masaj, masa musculara

Cerere Corpul
Numărul De Model JMN249
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Sumifun

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea