12buc/set Tort de produse de Patiserie Cuțite din Oțel Inoxidabil de Copt Cercul de Metal Inel de Forme Rotunde Biscuit Freze Briose, Fursecuri Gogosi

23.41lei

28.91lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

【Ușor de Curățat & Store】Făcut de certificate de siguranță alimentară 403 din oțel inoxidabil, masina de spalat vase în condiții de siguranță, non-stick, inoxidabile și nu este ușor de ieșit din formă; Fiecare cookie mucegai set este echipat cu o cutie de depozitare, o mare pentru utilizarea de peste si peste din nou!

【Sigur să Utilizați】Buna ascuțite de tăiere margine le face usor de folosit pentru adulți și copii, non-stick de sosire a le face foarte ușor să se spele.

【Largă de Aplicații】 Ideal pentru a face mini-produse de patiserie, gumă de mestecat pastă, gogoși, prăjituri, biscuiți, mici, clatite, ciocolata decor; Ele sunt, de asemenea, perfect pentru tăierea legume, fructe, sandwich,ect.

【Face Distractiv Alimente】Nu numai pentru gurmanzi, brutari, bucătari și alți profesioniști, dar, de asemenea, pentru întreaga familie de a utiliza!Fi cu copiii dumneavoastră, face distractiv DIY alimente.

Caietul de sarcini:

Material: otel Inoxidabil

Caracteristici: robuste, ușor de depozitat

Utilizări: de a face prajituri, inghetata, tort de ananas, glazura, etc.

Specificații diametru: 2,8 cm\3,5 cm\4.4 cm\5cm\6cm\6.8 cm\7.5 cm\8.3 cm\9cm\9.8 cm\10.5 cm\11.5 cm

Pachetul Inclus:

1*Set de 12 Runde Cookie-Cutter

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare și de acolo vor fi de culori diferite și diferite de afișare, vă rugăm să înțelegeți.Multumesc.

Etichete: gogoasa de patiserie cutter, tort de metal mucegai, 0 copt, tort de copt inel, cooki cutter, mucegai brioșă, inel de patiserie, mucegai, granit bakeware, reglabil cerc gresie cutter

Caracteristică Aprovizionat
Nume De Brand JosheLive
Material Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)
Dropshipping, En-Gros Suport
Certificare CE / UE
De Copt & Patiserie Instrumente De Tip Freze De Patiserie
Caracteristici robust, ușor pentru a stoca
Kit Numărul 9-12
Numărul De Model CW249183

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea