3000W 360 de Grade Rotative Electric de Încălzire cu Apă Caldă Robinet Robinet cu LED pentru Casa Baie, Bucatarie UE Plug Afluxul de mai Jos

104.02lei

130.03lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

3000W 360 de Grade Rotative Electric de Încălzire cu Apă Caldă Robinet Robinet cu LED pentru Casa Baie, Bucatarie UE Plug Afluxul de mai Jos

Detalii:

Folosind această electric robinet de apă caldă, mâinile tale nu se simt rece, atunci când de spalat vasele sau rufele, desigur, masina de spalat fata si spalatul pe dinti cu apa calda in fiecare dimineata sunt mari bucurii.

Apa caldă de temperatură este de 30-60 de grade Celsius, LED display mare vă permite să reglați temperatura ca are nevoie de tine, cu o singură mână, ușor de utilizat.

3000W putere nominală, se poate obține apă caldă în 3 secunde, nu de preîncălzire este necesar, gata de utilizare.Consumul de energie este scăzut, de energie electrică este pornit doar atunci când utilizați apă fierbinte.

Fabricat din ABS materiale plastice de inginerie și 304 din oțel inoxidabil, rezistente la căldură, în condiții de siguranță și durabile.Apă și electrice de separare design eficient previne scurgerile.

Rotație de 360 de Grade design cot, puteți să rotiți-l la orice unghi pentru a satisface diferite nevoi de apă, cum ar fi spălatul pe mâini, spălatul pe dinți, masina de spalat legume și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Material: otel inoxidabil, plastic ABS

Ambalare dimensiune: 38 x 10.5 x 23 cm/14.96 x 4.13 x 9.06 inch

Lungime cablu de alimentare: 1,2 m/47.24 inch

Tensiune nominală: 220V/50HZ

Putere nominala: 3000W

De lucru presiunea apei: 0.04-0.06 MPA

Nivel rezistent la apa: IPX4

Temperatura apei calde: 30-60 de grade Celsius

Țeavă de diametru: 1/2 inch

Plug tip: UE plug

Admisie astfel: sub influent

Notă:

1. Când utilizați pentru prima dată, vă rugăm să lăsați apă și porniți alimentarea.

2. Mașina nu ar trebui să fie scufundat în apă.

3. Acest robinet este început de presiunea apei.Atunci când lampa nu este aprinsă și apă caldă nu este disponibil pentru prima dată, acesta poate fi, practic, a stabilit că presiunea apei este insuficientă.

4. Produsul are o putere constantă.Robinetul începe încălzire bazat pe temperatura apei în conducta de apă.Temperatura este reglată de mărimea debitului de apă.Atunci când este deschis la apă fierbinte zona, cel mai mare de apă, mai mici în care temperatura, și mai mici de apă, cea mai mare temperatura.

5. Toate robinete nevoie pentru a trece testul cu apă atunci când părăsesc fabrica, deci, câteva robinete, va avea reziduuri de apă, ceea ce este normal.

6. Această unitate nu poate fi instalat înclinat sau cu susul în jos.

7. Vă rugăm să nu modificați sau să instalați orice obstrucție componentă, cum ar fi purificator de apă și de purificare a apei de robinet la conducta de evacuare a apei de la robinet.Astfel încât să nu afecteze normal ieșire apă și încălzire a mașinii, astfel deteriora aparatul.

8. Nu testați-l în mâinile tale, ai nevoie de a instala o bine și apoi de testare, sau acesta va fi periculos.

9. Datorită măsurare manual, pot exista mici abateri.

Cum pentru a instala:

1. Asigura robinetul de la chiuveta cu o piuliță de fixare.

2. Conectați conducta de alimentare cu apă de la robinet.

3. Când utilizați pentru prima dată, vă rugăm să lăsați apă și porniți alimentarea.

4. Furtunul trebuie să fie strânse în timpul instalării, deoarece acest lucru poate provoca scurgeri de lichid.

Pachet:

1 x Robinet de Apă

De plată >>

1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >>

1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >>

1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >>

1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >>

Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: se adauga apa de la robinet încălzire, ham nissan, comerciale bucătărie incalzitor de apa, pentru acasă, brushed chrome robinete de bucătărie, bucatarie robinet cu apă potabilă de la robinet, mixer de bucatarie robinet, bazinul robinet, fierbinte de la robinet, faianta

Tratament De Suprafață Lustruit
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Robinete Electrice
Tip Spray NICI unul
Numărul de Mânere Mâner Unic
Material Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model robinet de apă de încălzire
Finisare De Suprafață Chrome
Rece Si Apa Fierbinte Da
Numărul de Găuri pentru Instalarea Singura Gaura
Stil Clasic
Supapa De Material De Bază Din Oțel Inoxidabil
Tip De Instalare Punte Montat
Rotativ Sau Nu Da
Tip Placa Ceramica De Spool

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea