6pcs de Blocare și Plimbare Tip Cravată în Jos elemente de Fixare Pentru Polaris Sportsman RZR ACE ATV Snowmobile Marfă Rafturi și alte ATV-uri w/ 1" gaura

50.38lei

82.59lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică

De blocare și plimbare tip cravată în jos de expansiune ochi tip de ancore și elemente de fixare.Profil scăzut ochi bucla cu supradimensionate mașină de spălat.

Muntele pe Polaris Sportsman, RZR, Sportiv AS, Snowmobil Polaris Marfă Rafturi și alte ATV-uri cu un 1 inch diametru gaura .

Extinderea ancore se potrivesc strâns și vă permite să adăugați lega de puncte după cum doriți, fără atașându-le permanent.Nu sunt necesare unelte pentru instalare.Pur și simplu rândul său fixare până strânse și ați terminat!

Mare pentru clichet, chingi, corzi elastice și similare lega coborâșuri.Păstrați electronice, echipamentul de vânătoare, arma cazuri, arcul de cazuri, compartimente de depozitare, cutii de scule și ferăstraie cu lanț de siguranță cu aceste accesorii.

Include : Patru(6) 5/16" x 2 1/8" Ochi Șurubul de Fixare .

Montarea: Pentru Polaris Sportsman, RZR, Sportiv AS, Snowmobil Polaris Marfă Rafturi și alte ATV-uri cu un 1 inch diametru gaura .

Etichete: jet ski yamaha, Utv 4x4, 500 hisun, Rzr 800, eticheta polaris sportsman, polaris sportsman 550, rzr, zece snowmobilul, bobine rzr 800, canam

Numele Modelului Lock & Ride ATV-uri Cravată în Jos Ancore
Articol Greutate 0.3kg
Lățime Produs 0inch
Caracteristici Speciale /
Dimensiune 5/16" x 2 1/8" Eye Bolt Fasteners
Înălțime Element 0inch
Tip De Material Metal+Cauciuc
Pentru ATV-uri Marca/Model Polaris
Element De Lungime 0inch
Articol Diametru 0inch

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea